Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP"DEN KARAMAN 1. SIRA MECLİS ÜYESİ ADAYI ENGİN KADIOĞLU SEÇİLDİ

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.01.2024 - 14:42, Güncelleme: 24.01.2024 - 14:52 4915+ kez okundu.
 

CHP"DEN KARAMAN 1. SIRA MECLİS ÜYESİ ADAYI ENGİN KADIOĞLU SEÇİLDİ

Temayül yoklamasında CHP"den Karaman 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Engin Kadıoğlu Seçildi.
Temayül yoklamasında CHP"den Karaman 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Engin Kadıoğlu Seçildi. Engin Kadıoğlu Kimdir? 21.06.1994 tarihinde Karaman"ın Ermenek ilçesinde doğmuş olan Kadıoğlu ;İlk, orta okulu Cumhuriyet İlköğretim Okulunda, lise eğitimini Ermenek Lisesinde, Üniversite öğrenimimi Isparta Süleyman Demirel Üniverstesi aşçılık bölümünde tamamladı. Şuan meslek hayatına İlçemizde esnaf olarak devam ettirmekte. Ermenek’te Cumhuriyet Halk Partisinde ilk önce üye olarak başladığı parti görevine, daha sonra ilçe gençlik kollarının başına getirilerek devam etti.  Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kuruluna seçilen Kadıoğlu; 2019 yerel seçimlerine 3. Sıra il genel meclis üyesi adayı olarak katıldı. 
Temayül yoklamasında CHP"den Karaman 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Engin Kadıoğlu Seçildi.

Temayül yoklamasında CHP"den Karaman 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Engin Kadıoğlu Seçildi.

Engin Kadıoğlu Kimdir?

21.06.1994 tarihinde Karaman"ın Ermenek ilçesinde doğmuş olan Kadıoğlu ;İlk, orta okulu Cumhuriyet İlköğretim Okulunda, lise eğitimini Ermenek Lisesinde, Üniversite öğrenimimi Isparta Süleyman Demirel Üniverstesi aşçılık bölümünde tamamladı. Şuan meslek hayatına İlçemizde esnaf olarak devam ettirmekte. Ermenek’te Cumhuriyet Halk Partisinde ilk önce üye olarak başladığı parti görevine, daha sonra ilçe gençlik kollarının başına getirilerek devam etti.  Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kuruluna seçilen Kadıoğlu; 2019 yerel seçimlerine 3. Sıra il genel meclis üyesi adayı olarak katıldı. 

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.