Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleşti

Dünya 10.11.2023 - 11:49, Güncelleme: 14.11.2023 - 10:38 3042+ kez okundu.
 

10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleşti

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 85. yılı dolayısıyla İlçemizde anma töreni düzenlendi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 85. yılı dolayısıyla İlçemizde anma töreni düzenlendi.Anma törenine protokol üyelerinin yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.Her yıl ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 85. ölüm yıldönümünde anıldı. 10 Kasım Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 85. yılı dolayısıyla  ilçemizde ilk tören, Hükümet Meydanında Atatürk Anıtına Ermenek Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının çelenk koymasıyla başladı. Atamızın hayata gözlerini yumduğu saat olan 09.05'te, sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu. Okunan İstiklal Marşıyla birlikte, bayraklar yarıya indirildi ve anıttaki tören sona erdi. 10 Kasım törenlerine, saat 09:30 da Ahmet Keleşoğlu Kültür merkezinde Ermenek Fikriye ve Mehmet Çakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program, Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasıyla devam etti. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan koro dinletisi, şiirlerin okunması, video gösterimi ve akabinde oratoryo gösterilerinin ardından program son buldu. Törene İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Parti Başkanları, Daire Amirleri, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Öğrenci ve Öğretmenlerle birlikte vatandaşlarımız katıldı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 85. yılı dolayısıyla İlçemizde anma töreni düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 85. yılı dolayısıyla İlçemizde anma töreni düzenlendi.Anma törenine protokol üyelerinin yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.Her yıl ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 85. ölüm yıldönümünde anıldı.

10 Kasım Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 85. yılı dolayısıyla  ilçemizde ilk tören, Hükümet Meydanında Atatürk Anıtına Ermenek Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının çelenk koymasıyla başladı.
Atamızın hayata gözlerini yumduğu saat olan 09.05'te, sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu. Okunan İstiklal Marşıyla birlikte, bayraklar yarıya indirildi ve anıttaki tören sona erdi.
10 Kasım törenlerine, saat 09:30 da Ahmet Keleşoğlu Kültür merkezinde Ermenek Fikriye ve Mehmet Çakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program, Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasıyla devam etti.
Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan koro dinletisi, şiirlerin okunması, video gösterimi ve akabinde oratoryo gösterilerinin ardından program son buldu.
Törene İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Parti Başkanları, Daire Amirleri, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Öğrenci ve Öğretmenlerle birlikte vatandaşlarımız katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.