Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK PARTİ ERMENEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 09.02.2024 - 01:22, Güncelleme: 09.02.2024 - 02:10 3786+ kez okundu.
 

AK PARTİ ERMENEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI

AK PARTİ ERMENEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI
Ak Parti Ermenek İlçe Başkanlığı  yapılan toplantı sonrasında Ermenek Belediye Başkan Adayının Eyyup Çayır Olduğunu açıkladı. Ermenek Belediye Başkan adayı Eyyup Çayır yaptığı açıklamada; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve siz değerli hemşehrilerimizin desteği ile 31 Mart 2024’de yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde AK PARTİ ERMENEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI gösterilmiş olmam beni son derece onurlandırılmış ve gururlandırmıştır.  Cennetten bir köşe olan memleketimin bir evladı olarak halkımızın 5 yıldır biriken ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek bir yönetim anlayışı ile sizlere hizmet edecek olmanın arzusunu ve heyecanını yaşıyorum. 20 yıl boyunca memleketimin her köşesine hizmet ettiğim İl Genel Meclisi ve Yerel Yönetimlerin bize kazandırdığı tecrübeyle; Belediyemizin imkanlarının yanı sıra Merkezi Hükümetin de katkılarıyla ilçemizin ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde çözerek memleketimizi TÜRKİYE YÜZYILININ parlayan yıldızı olmaya aday ilçeler seviyesine yükseltmek için canla başla mücadele edeceğiz. Siz değerli hemşehrilerimiz ile el ele vererek daha güzel günlere, daha güzel yarınlara ve daha güzel bir Ermenek’e hep birlikte ulaşacağız.  Bu vesile ile tüm hemşehrilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum..Dedi.
AK PARTİ ERMENEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI

Ak Parti Ermenek İlçe Başkanlığı  yapılan toplantı sonrasında Ermenek Belediye Başkan Adayının Eyyup Çayır Olduğunu açıkladı. Ermenek Belediye Başkan adayı Eyyup Çayır yaptığı açıklamada;

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve siz değerli hemşehrilerimizin desteği ile 31 Mart 2024’de yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde AK PARTİ ERMENEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI gösterilmiş olmam beni son derece onurlandırılmış ve gururlandırmıştır. 

Cennetten bir köşe olan memleketimin bir evladı olarak halkımızın 5 yıldır biriken ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek bir yönetim anlayışı ile sizlere hizmet edecek olmanın arzusunu ve heyecanını yaşıyorum.

20 yıl boyunca memleketimin her köşesine hizmet ettiğim İl Genel Meclisi ve Yerel Yönetimlerin bize kazandırdığı tecrübeyle; Belediyemizin imkanlarının yanı sıra Merkezi Hükümetin de katkılarıyla ilçemizin ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde çözerek memleketimizi TÜRKİYE YÜZYILININ parlayan yıldızı olmaya aday ilçeler seviyesine yükseltmek için canla başla mücadele edeceğiz. Siz değerli hemşehrilerimiz ile el ele vererek daha güzel günlere, daha güzel yarınlara ve daha güzel bir Ermenek’e hep birlikte ulaşacağız. 

Bu vesile ile tüm hemşehrilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum..Dedi.

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.