Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

VEKİL SELMAN OĞUZHAN ESER BAŞYAYLA'DA

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.09.2024 - 10:31, Güncelleme: 04.09.2024 - 10:31 5603 kez okundu.
 

VEKİL SELMAN OĞUZHAN ESER BAŞYAYLA'DA

AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser yaşanan kuraklık sebebiyle Başyayla ilçe halkının ihtiyaç duyduğu içme ve tarımsal sulama suyuna ilave kaynaklar arayan ve bu doğrultuda çalışmalar yapan belediyenin Deliktaş mevkiindeki çalışmalarını yerinde inceledi.
AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser yaşanan kuraklık sebebiyle Başyayla ilçe halkının ihtiyaç duyduğu içme ve tarımsal sulama suyuna ilave kaynaklar arayan ve bu doğrultuda çalışmalar yapan belediyenin Deliktaş mevkiindeki çalışmalarını yerinde inceledi.Eser, Başyayla Belediye Başkanı Abdulkadir Ateş ve ekibinin gayretle yürüttüğü çalışmaları dolayısıyla tebrik ederek, her türlü desteği vereceğini ifade etti. Eser, Başyayla Belediye Başkanı Abdulkadir Ateş ve ekibinin gayretle yürüttüğü çalışmaları dolayısıyla tebrik ederek, her türlü desteği vereceğini ifade etti. Milletvekili Eser ayrıca 2023 yılında Bozyaka köyünde köylünün kendi imkanlarıyla başlattığı sondaj ve daha sonra İl Özel İdaresi tarafından boru hattı ve güneş paheli sistemi kurularak faaliyete geçirilen su kuyusunun da açılışını yaptı. Su kuyusunun açılışına Başyayla Kaymakamı Gizem Karlıca, Belediye Başkanı Abdulkadir Ateş,  İl Genel Meclisi Başkanı Tamer Yıldızbaş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Canlı, İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Ali Okudan ile MHP İl Genel Meclisi üyesi Ali Dikici ve projede büyük emeği olan vatandaşlar katıldı.
AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser yaşanan kuraklık sebebiyle Başyayla ilçe halkının ihtiyaç duyduğu içme ve tarımsal sulama suyuna ilave kaynaklar arayan ve bu doğrultuda çalışmalar yapan belediyenin Deliktaş mevkiindeki çalışmalarını yerinde inceledi.

AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser yaşanan kuraklık sebebiyle Başyayla ilçe halkının ihtiyaç duyduğu içme ve tarımsal sulama suyuna ilave kaynaklar arayan ve bu doğrultuda çalışmalar yapan belediyenin Deliktaş mevkiindeki çalışmalarını yerinde inceledi.Eser, Başyayla Belediye Başkanı Abdulkadir Ateş ve ekibinin gayretle yürüttüğü çalışmaları dolayısıyla tebrik ederek, her türlü desteği vereceğini ifade etti.
Eser, Başyayla Belediye Başkanı Abdulkadir Ateş ve ekibinin gayretle yürüttüğü çalışmaları dolayısıyla tebrik ederek, her türlü desteği vereceğini ifade etti.
Milletvekili Eser ayrıca 2023 yılında Bozyaka köyünde köylünün kendi imkanlarıyla başlattığı sondaj ve daha sonra İl Özel İdaresi tarafından boru hattı ve güneş paheli sistemi kurularak faaliyete geçirilen su kuyusunun da açılışını yaptı.

Su kuyusunun açılışına Başyayla Kaymakamı Gizem Karlıca, Belediye Başkanı Abdulkadir Ateş,  İl Genel Meclisi Başkanı Tamer Yıldızbaş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Canlı, İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Ali Okudan ile MHP İl Genel Meclisi üyesi Ali Dikici ve projede büyük emeği olan vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.