Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TAŞELİ KALKINIYOR

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.09.2024 - 10:24, Güncelleme: 04.09.2024 - 10:24 5471 kez okundu.
 

TAŞELİ KALKINIYOR

Karaman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında Ermenek’teki üreticilere portatif ağıl ve çoban barınakları teslim edildi
Karaman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında Ermenek ilçesinde hayvancılıkla uğraşan üreticilere önemli bir destek sağladı. Proje çerçevesinde, bölgedeki üreticilere portatif ağıl ve çoban barınakları teslim edildi. Bu adım, Ermenek'teki hayvancılık faaliyetlerinin daha verimli bir şekilde sürdürülmesine ve üreticilerin yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik önemli bir katkı olarak değerlendiriliyor. Karaman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, bu tür desteklerle bölgedeki üreticilerin işlerini kolaylaştırmayı, hayvancılık faaliyetlerini sürdürülebilir hale getirmeyi ve yerel ekonomiye katkıda bulunmayı amaçlıyor. Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi, bölgedeki kırsal kalkınmayı desteklemeyi hedeflerken, bu tür altyapı yatırımlarıyla da üreticilerin refah seviyesini yükseltmeyi planlıyor. Teslim edilen portatif ağıl ve çoban barınakları, bölgedeki üreticilere modern ve pratik çözümler sunarak, hayvancılık faaliyetlerinin daha düzenli ve güvenli bir şekilde yapılmasına olanak tanıyor. Proje yerel üreticiler arasında memnuniyetle karşılanırken, bölgenin kalkınmasına yönelik bu tür projelerin devam edeceği belirtiliyor.
Karaman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında Ermenek’teki üreticilere portatif ağıl ve çoban barınakları teslim edildi

Karaman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında Ermenek ilçesinde hayvancılıkla uğraşan üreticilere önemli bir destek sağladı. Proje çerçevesinde, bölgedeki üreticilere portatif ağıl ve çoban barınakları teslim edildi.
Bu adım, Ermenek'teki hayvancılık faaliyetlerinin daha verimli bir şekilde sürdürülmesine ve üreticilerin yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik önemli bir katkı olarak değerlendiriliyor. Karaman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, bu tür desteklerle bölgedeki üreticilerin işlerini kolaylaştırmayı, hayvancılık faaliyetlerini sürdürülebilir hale getirmeyi ve yerel ekonomiye katkıda bulunmayı amaçlıyor.
Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi, bölgedeki kırsal kalkınmayı desteklemeyi hedeflerken, bu tür altyapı yatırımlarıyla da üreticilerin refah seviyesini yükseltmeyi planlıyor. Teslim edilen portatif ağıl ve çoban barınakları, bölgedeki üreticilere modern ve pratik çözümler sunarak, hayvancılık faaliyetlerinin daha düzenli ve güvenli bir şekilde yapılmasına olanak tanıyor.
Proje yerel üreticiler arasında memnuniyetle karşılanırken, bölgenin kalkınmasına yönelik bu tür projelerin devam edeceği belirtiliyor.

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.