Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Zeytin Hasadında Beklenti Yüksek

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.10.2024 - 09:49, Güncelleme: 17.10.2024 - 09:49 959 kez okundu.
 

Zeytin Hasadında Beklenti Yüksek

Hasadı başlayan zeytinde 5 bin tonun üzerinde rekolte bekleniyor.
Ermenek Kaymakamı Fatih Erdoğan, ilçede zeytin hasadının başlamasıyla birlikte Görmeli Köyü’nde üretim yapan çiftçi Emin Soylu’nun zeytin bahçesine konuk oldu.   Ermenek’de 5 bin tonun üzerinde rekoltenin beklendiği zeytin hasadıyla ilgili İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerinden bilgi alan Kaymakam Erdoğan, hasat yapan işçilerle de bir araya gelerek bereketli bir sezon olması temennisinde bulundu. Kaymakam Erdoğan’a ziyarette İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Bademci, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Fahri Üstün, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Altun, Özel İdare Müdürü Seyfullah Harmankaya ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Serpil Demircan eşlik etti.
Hasadı başlayan zeytinde 5 bin tonun üzerinde rekolte bekleniyor.

Ermenek Kaymakamı Fatih Erdoğan, ilçede zeytin hasadının başlamasıyla birlikte Görmeli Köyü’nde üretim yapan çiftçi Emin Soylu’nun zeytin bahçesine konuk oldu.

 

Ermenek’de 5 bin tonun üzerinde rekoltenin beklendiği zeytin hasadıyla ilgili İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerinden bilgi alan Kaymakam Erdoğan, hasat yapan işçilerle de bir araya gelerek bereketli bir sezon olması temennisinde bulundu.

Kaymakam Erdoğan’a ziyarette İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Bademci, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Fahri Üstün, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Altun, Özel İdare Müdürü Seyfullah Harmankaya ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Serpil Demircan eşlik etti.

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.