Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yola çıkacaklar dikkat! Konya'ya mevsimin ilk karı yağdı

25.11.2022 - 16:19, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1426+ kez okundu.
 

Yola çıkacaklar dikkat! Konya'ya mevsimin ilk karı yağdı

Konya'yı Antalya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu üzerinde 1825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde kar yağışı başladı.
Akseki-Seydişehir karayolu 1825 metre rakımlı Alacabel’e mevsimin ilk karı yağdı. Kar yağışı öğlen saatlerinde başladı. Bölgede kar kalınlığı yer yer 5-10 santimetreye ulaştı. Akseki Seydişehir karayolu battı çıktı mevkiinden itibaren 6 kilometrelik bölümünde etkili olan kar yağışı nedeniyle Karayolları Alacabel ekipleri bölgede çalışmalarına başladı. Karayolları Alacabel ekipleri sürücülerin zor anlar yaşamaması için yolda biriken karı temizlemek için çalışma gerçekleştirdi. Karayolları ekipleri, sürücülerin trafikte herhangi bir sorun yaşamadıklarını, Alacabel Bakımevi'nde kış hazırlıklarını tamamladıkları ve yağış için geceli gündüzlü göreve hazırlıklı olduklarını bildirdi.
Konya'yı Antalya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu üzerinde 1825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde kar yağışı başladı.

Akseki-Seydişehir karayolu 1825 metre rakımlı Alacabel’e mevsimin ilk karı yağdı. Kar yağışı öğlen saatlerinde başladı. Bölgede kar kalınlığı yer yer 5-10 santimetreye ulaştı. Akseki Seydişehir karayolu battı çıktı mevkiinden itibaren 6 kilometrelik bölümünde etkili olan kar yağışı nedeniyle Karayolları Alacabel ekipleri bölgede çalışmalarına başladı.

Karayolları Alacabel ekipleri sürücülerin zor anlar yaşamaması için yolda biriken karı temizlemek için çalışma gerçekleştirdi. Karayolları ekipleri, sürücülerin trafikte herhangi bir sorun yaşamadıklarını, Alacabel Bakımevi'nde kış hazırlıklarını tamamladıkları ve yağış için geceli gündüzlü göreve hazırlıklı olduklarını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.