Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

YANGIN HERKEZİ KORKUTTU

12.05.2021 - 01:32, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1950+ kez okundu.
 

YANGIN HERKEZİ KORKUTTU

İlçemiz Değirmenlik mahallesi derepazarı mevkiinde çıkan yangında 4 ev hasar gördü.
Mustafa Y.'e ait müstakil evden henüz bilinmeyen bir sebeple baslıyan yangın diğer evlerede  sıçrıyarak herkesin yüreklerini agıza getirdi. Yangını gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaye ekiplerine bildirdi. Evde uyuyan Mustafa Y. ve eşini vatandaşlar uyandırarak dışarıya çıkardı.  Yangın itfaiye ekipleri ve cevreki vatandaşların 2 saat süren çabaları ile kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Çıkan yangın sonucunda Durmuş SÖZEN ve Mustafa Y.'ye ait evler kullanılamaz hale gelirken, İlçemiz  KAYMAKAM ve BELEDİYE BAŞKANI olay yerinde incelemelerde bulundu. Yangının çıkış nedeni hakkında inceleme ve soruşturma devam ettiği öğrenildiç
İlçemiz Değirmenlik mahallesi derepazarı mevkiinde çıkan yangında 4 ev hasar gördü.

Mustafa Y.'e ait müstakil evden henüz bilinmeyen bir sebeple baslıyan yangın diğer evlerede  sıçrıyarak herkesin yüreklerini agıza getirdi.

Yangını gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaye ekiplerine bildirdi.

Evde uyuyan Mustafa Y. ve eşini vatandaşlar uyandırarak dışarıya çıkardı.

 Yangın itfaiye ekipleri ve cevreki vatandaşların 2 saat süren çabaları ile kontrol altına alındı.

Soğutma çalışmaları devam ediyor.

Çıkan yangın sonucunda Durmuş SÖZEN ve Mustafa Y.'ye ait evler kullanılamaz hale gelirken, İlçemiz  KAYMAKAM ve BELEDİYE BAŞKANI olay yerinde incelemelerde bulundu.

Yangının çıkış nedeni hakkında inceleme ve soruşturma devam ettiği öğrenildiç

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.