Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ORMAN PARKININ TEKRAR FAALİYETE GEÇMESİ İÇİN GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI

15.07.2021 - 08:30, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2250+ kez okundu.
 

ORMAN PARKININ TEKRAR FAALİYETE GEÇMESİ İÇİN GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI

Bir süredir kapalı durumda bulunan Orman Parkının tekrar vatandaşlarımızın kullanımına açılması için Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ile görüşmelere başlanıldı. Belediye Başkanımız Atila Zorlu, beraberinde Ankara Ermenekliler Derneği Başkanı Talat Seyhan ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü İsmail Üzmez ile bir görüşme yaparak, Orman Parkının atıl durumun giderilmesi ve gerekli çalışmaların yapılması konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmenin gayet olumlu geçtiği ve en kısa sürede kapalı durumda bulunan Orman Parkının tekrar hizmete geçirileceği belirtildi.  
Bir süredir kapalı durumda bulunan Orman Parkının tekrar vatandaşlarımızın kullanımına açılması için Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ile görüşmelere başlanıldı.
Belediye Başkanımız Atila Zorlu, beraberinde Ankara Ermenekliler Derneği Başkanı Talat Seyhan ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü İsmail Üzmez ile bir görüşme yaparak, Orman Parkının atıl durumun giderilmesi ve gerekli çalışmaların yapılması konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Görüşmenin gayet olumlu geçtiği ve en kısa sürede kapalı durumda bulunan Orman Parkının tekrar hizmete geçirileceği belirtildi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.