Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KPSS İPTAL

04.08.2022 - 14:34, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1093+ kez okundu.
 

KPSS İPTAL

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 31 Temmuz'da yapılan KPSS oturumlarının iptal edildiğini açıkladı.
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 6-7 Ağustos 2022 ve 14 Ağustos 2022'de yapılacak KPSS oturumlarının ertelendiğini söyledi. Yeni KPSS takviminin 17 Eylül'de başlayacağını dile getiren Ersoy, "Sınavı iptal edilen KPSS adaylarından, gireceği yeni sınav için herhangi bir ilave ücret talep edilmeyecektir." dedi. Aygün, "Ortaya çıkan eksiklik ve aksaklıkları açık yüreklilikle kamuoyuyla paylaşıp, tedbirleri alarak ÖSYM'nin milletin kalbindeki yerini güçlendirmekte kararlıyız. İptal edilen ve ertelenen sınavlara ilişkin yeni takvim en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacaktır. Hiç arzu etmediğimiz şekilde iptal ve ertelemelere sebebiyet veren bu talihsiz süreçten dolayı tüm adaylardan özür diliyoruz." ifadelerini kullandı. 31 Temmuz Pazar günü yapılan sınavdan sonra, şaibeli ve soruların çalındığına dair iddialar sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı ile eski ÖSYM Başkanı Halis Aygün görevden alınmıştı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine inceleme başlatılıp DDK, Başkanı Yunus Arıncı, Sınavla ilgili rapor Cumhurbaşkanına arz edilecek, problemli bir durum var gözüküyor demişti.  Dün gece yarısı Yediiklim yayınlarına operasyon düzenlenmişti. Bugün göreve gelen ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, KPSS'nin ertelendiğini duyurdu. 
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 31 Temmuz'da yapılan KPSS oturumlarının iptal edildiğini açıkladı.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 6-7 Ağustos 2022 ve 14 Ağustos 2022'de yapılacak KPSS oturumlarının ertelendiğini söyledi.

Yeni KPSS takviminin 17 Eylül'de başlayacağını dile getiren Ersoy, "Sınavı iptal edilen KPSS adaylarından, gireceği yeni sınav için herhangi bir ilave ücret talep edilmeyecektir." dedi.

Aygün, "Ortaya çıkan eksiklik ve aksaklıkları açık yüreklilikle kamuoyuyla paylaşıp, tedbirleri alarak ÖSYM'nin milletin kalbindeki yerini güçlendirmekte kararlıyız. İptal edilen ve ertelenen sınavlara ilişkin yeni takvim en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacaktır. Hiç arzu etmediğimiz şekilde iptal ve ertelemelere sebebiyet veren bu talihsiz süreçten dolayı tüm adaylardan özür diliyoruz." ifadelerini kullandı.

31 Temmuz Pazar günü yapılan sınavdan sonra, şaibeli ve soruların çalındığına dair iddialar sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı ile eski ÖSYM Başkanı Halis Aygün görevden alınmıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine inceleme başlatılıp DDK, Başkanı Yunus Arıncı, Sınavla ilgili rapor Cumhurbaşkanına arz edilecek, problemli bir durum var gözüküyor demişti. 

Dün gece yarısı Yediiklim yayınlarına operasyon düzenlenmişti.

Bugün göreve gelen ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, KPSS'nin ertelendiğini duyurdu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.