Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KMGC'de Oğuz güven tazeledi

07.03.2022 - 12:53, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2274+ kez okundu.
 

KMGC'de Oğuz güven tazeledi

Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler cemiyetinin 4. Olağan genel kurulu gerçekleştirildi ve Hüseyin Oğuz yeniden başkanlığa seçildi. Oğuz başkanlığında tek liste ile yapılan genel kurulda yönetim kurulu  Hüseyin Ölger, Ali Bardak, Ayşe Oğuz ve Asım Çölmekçi’den oluştu. Yönetim yedekler ise Nevzat Çetin, Ayhan Uysal, Perihan Ersin, Hakan Karınoğlu ve Oğuzhan Yılmaz’dan oluştu. Hüseyin Oğuz başkanlığında ilk toplantısını yapan Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyeti görev paylaşımını ise şu şekilde gerçekleştirdi: Hüseyin Oğuz(Başkan), Hüseyin Ölger(Başkan Yardımcısı),Asım Çölmekçi(Sekreter), Ali Bardak(Sayman),Ayşe Oğuz (Üye)

Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler cemiyetinin 4. Olağan genel kurulu gerçekleştirildi ve Hüseyin Oğuz yeniden başkanlığa seçildi. Oğuz başkanlığında tek liste ile yapılan genel kurulda yönetim kurulu  Hüseyin Ölger, Ali Bardak, Ayşe Oğuz ve Asım Çölmekçi’den oluştu.
Yönetim yedekler ise Nevzat Çetin, Ayhan Uysal, Perihan Ersin, Hakan Karınoğlu ve Oğuzhan Yılmaz’dan oluştu.
Hüseyin Oğuz başkanlığında ilk toplantısını yapan Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyeti görev paylaşımını ise şu şekilde gerçekleştirdi:
Hüseyin Oğuz(Başkan), Hüseyin Ölger(Başkan Yardımcısı),Asım Çölmekçi(Sekreter), Ali Bardak(Sayman),Ayşe Oğuz (Üye)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.