Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup ÇAYIR'dan Kadir Gecesi mesajı

08.05.2021 - 14:50, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1072+ kez okundu.
 

İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup ÇAYIR'dan Kadir Gecesi mesajı

“Kardeşliğin, dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramazan'ın son günlerine yaklaşılırken bu manevi atmosferi bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesi'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize huzur getirmesini temenni ederken, bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdumuzu, aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını; yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını ve devamında sağlıkla bayrama erişebilmemizi diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Aziz Milletimizin, Karamanlı vatandaşlarımızın ve tüm İslam Âlemi’nin Kadir Gecesi’ni kutlar; bu mübarek gecenin ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini dilerim.” dedi

“Kardeşliğin, dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramazan'ın son günlerine yaklaşılırken bu manevi atmosferi bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesi'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize huzur getirmesini temenni ederken, bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdumuzu, aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını; yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını ve devamında sağlıkla bayrama erişebilmemizi diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Aziz Milletimizin, Karamanlı vatandaşlarımızın ve tüm İslam Âlemi’nin Kadir Gecesi’ni kutlar; bu mübarek gecenin ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini dilerim.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.