Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Güneyyurt Kumar operasyonunda 8 kişi yakalandı

11.11.2022 - 16:40, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1297+ kez okundu.
 

Güneyyurt Kumar operasyonunda 8 kişi yakalandı

Jandarma ekiplerinin gece yarısı baskın yaptığı lokantada 11 kişi suçüstü yakalandı
Edinilen bilgiye göre, Güneyyurt Beldesi'nde bir lokantada kumar oynatıldığı bilgisini alan Güneyyurt Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri gece saat 00.08 sıralarında lokantaya baskın düzenledi. Düzenlenen operasyonda kumar oynarken suçüstü yakalanan şahıslar hakkında kumar oynadıkları tespit edilmesi üzerine masada bulunan paraya ve iskambil kağıtlarına el konularak, şahıslar hakkında da ayrı ayrı para cezası uygulandı. Ayrıca yer temini sağlayan lokanta sahibi ve 2 şahıs hakkında da idari işlem uygulandı.
Jandarma ekiplerinin gece yarısı baskın yaptığı lokantada 11 kişi suçüstü yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Güneyyurt Beldesi'nde bir lokantada kumar oynatıldığı bilgisini alan Güneyyurt Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri gece saat 00.08 sıralarında lokantaya baskın düzenledi. Düzenlenen operasyonda kumar oynarken suçüstü yakalanan şahıslar hakkında kumar oynadıkları tespit edilmesi üzerine masada bulunan paraya ve iskambil kağıtlarına el konularak, şahıslar hakkında da ayrı ayrı para cezası uygulandı.

Ayrıca yer temini sağlayan lokanta sahibi ve 2 şahıs hakkında da idari işlem uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.