Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERMENEK'İN YENİ KAYAMAKAMI BELLİ OLDU

Dünya 19.09.2023 - 13:22, Güncelleme: 19.09.2023 - 13:28 3685+ kez okundu.
 

ERMENEK'İN YENİ KAYAMAKAMI BELLİ OLDU

108. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamlayan ve çekilen kuralarla görev yerleri belirlenen kaymakamlardan eski Mut Kaymakamı Fatih Erdoğan Ermenek Kaymakamlığına atandı.
Geçtiğimiz ay yayınlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesiyle Artvin’in Yusufeli ilçesine atanan Ermenek Kaymakamı Hacı Kerim Meral’in yerine Başyayla Kaymakamı Erdal Bilgiç vekalet ediyordu. 108. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamlayan ve çekilen kuralarla görev yerleri belirlenen kaymakamlardan eski Mut Kaymakamı Fatih Erdoğan Ermenek Kaymakamlığına atandı. Kaymakam Fatih Erdoğan kimdir: Fatih Erdoğan, 1992 Rize Güneysu doğumlu. İlköğrenimini İstanbul Kasımpaşa’da, ortaöğrenimini Rize merkezde yaptı. Yükseköğrenimini ise Marmara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümüyle Kocaeli Üniversitesi Hukuk fakültelerinde tamamlayan Erdoğan, 6 yıl boyunca çeşitli eğitim kurumlarında hem öğretmenlik, hem eğitim kurumu yöneticiliği yaptı. Erdoğan, Haziran 2020 itibariyle de kaymakamlık mesleğine girdi. 2020 yılı itibariyle de kaymakamlık mesleğine giren Kaymakam Erdoğan, “Çeşitli il ve ilçelerde mesleki stajına tamamladıktan sonra ilk görev yeri olarak Mut ilçesinde Kaymakam vekilliği görevinde bulundu. Şuan halen boş olan ve vekaletle yürütülen Ayrancı ve Sarıveliler Kaymakamlıklarına ise herhangi bir atama yapılmadı.
108. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamlayan ve çekilen kuralarla görev yerleri belirlenen kaymakamlardan eski Mut Kaymakamı Fatih Erdoğan Ermenek Kaymakamlığına atandı.

Geçtiğimiz ay yayınlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesiyle Artvin’in Yusufeli ilçesine atanan Ermenek Kaymakamı Hacı Kerim Meral’in yerine Başyayla Kaymakamı Erdal Bilgiç vekalet ediyordu. 108. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamlayan ve çekilen kuralarla görev yerleri belirlenen kaymakamlardan eski Mut Kaymakamı Fatih Erdoğan Ermenek Kaymakamlığına atandı.

Kaymakam Fatih Erdoğan kimdir:

Fatih Erdoğan, 1992 Rize Güneysu doğumlu. İlköğrenimini İstanbul Kasımpaşa’da, ortaöğrenimini Rize merkezde yaptı. Yükseköğrenimini ise Marmara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümüyle Kocaeli Üniversitesi Hukuk fakültelerinde tamamlayan Erdoğan, 6 yıl boyunca çeşitli eğitim kurumlarında hem öğretmenlik, hem eğitim kurumu yöneticiliği yaptı. Erdoğan, Haziran 2020 itibariyle de kaymakamlık mesleğine girdi. 2020 yılı itibariyle de kaymakamlık mesleğine giren Kaymakam Erdoğan, “Çeşitli il ve ilçelerde mesleki stajına tamamladıktan sonra ilk görev yeri olarak Mut ilçesinde Kaymakam vekilliği görevinde bulundu.

Şuan halen boş olan ve vekaletle yürütülen Ayrancı ve Sarıveliler Kaymakamlıklarına ise herhangi bir atama yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.