Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP’li Belediye asgari ücreti açıkladı

31.12.2021 - 16:17, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1233+ kez okundu.
 

CHP’li Belediye asgari ücreti açıkladı

Göktepe Belediye Başkanı Mustafa Doğan alınan karar doğrultusunda yılbaşından geçerli olmak üzere asgari ücretin 4 bin 650 lira olduğunu duyurdu.
CHP’li Belediye asgari ücreti açıkladı. Detaylar haberimizde. Göktepe Belediye Başkanı Mustafa Doğan alınan karar doğrultusunda yılbaşından geçerli olmak üzere asgari ücretin 4 bin 650 lira olduğunu duyurdu. Karaman’a bağlı Göktepe Belediyesi bu artışla artan asgari ücretin üzerinde bir Asgari ücret belirlemiş oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Başkanlığı ise yaptığı açıklamada ” Taşelimizin incisi tek Cumhuriyet Halk Partili Belediyemiz olan Göktepe Belediyemizde en düşük ücret 4.650 TL oldu. Sosyal belediyeciliği uyguladığımız gibi iktidarımızda sosyal devlet anlayışını da benimseyeceğiz.” ifadesini kullandı.
Göktepe Belediye Başkanı Mustafa Doğan alınan karar doğrultusunda yılbaşından geçerli olmak üzere asgari ücretin 4 bin 650 lira olduğunu duyurdu.

CHP’li Belediye asgari ücreti açıkladı. Detaylar haberimizde. Göktepe Belediye Başkanı Mustafa Doğan alınan karar doğrultusunda yılbaşından geçerli olmak üzere asgari ücretin 4 bin 650 lira olduğunu duyurdu.

Karaman’a bağlı Göktepe Belediyesi bu artışla artan asgari ücretin üzerinde bir Asgari ücret belirlemiş oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Başkanlığı ise yaptığı açıklamada ” Taşelimizin incisi tek Cumhuriyet Halk Partili Belediyemiz olan Göktepe Belediyemizde en düşük ücret 4.650 TL oldu. Sosyal belediyeciliği uyguladığımız gibi iktidarımızda sosyal devlet anlayışını da benimseyeceğiz.” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.