Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

FİKRET ÜNLÜ BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE VERİLDİ

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.09.2024 - 10:14, Güncelleme: 04.09.2024 - 10:14 5454 kez okundu.
 

FİKRET ÜNLÜ BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE VERİLDİ

YKS'DE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE FİKRET ÜNLÜ BAŞARI ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ
2 Eylül'de Ermenek ve Çevresi Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı (ERÇEV) tarafından düzenlenen 2. Fikret Ünlü Başarı Ödülleri Ermenek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda yapılan Ödül Töreni ile sahiplerini buldu. Toplantıya İlçe Kaymakamı Fatih Erdoğan, Selçuk Ecza Yönetim Kurulu Başkanı ve ERÇEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sonay GÜRGEN, ERÇEV Yönetim Kurulu Üyesi Muammer EVCİ, ERÇEV Mütevelli Heyeti Üyeleri Nazım ERGİN ve Rıza SERVİ, dereceye giren öğrenciler ile aileleri katıldı. İlçe Kaymakamımız Fatih ERDOĞAN konuşmasında dereceye giren öğrencilerimizin birbirinden kıymetli ailelerine ve bu başarıda emeği geçen herkese özellikle teşekkür ederek gerek eğitim öğretim hayatlarında gerekse meslek hayatlarında çok iyi yerlere geleceklerine inandığını ve bu yolla memleketlerine olan vefa borçlarını ödeyeceklerini belirtti. Selçuk Ecza Yönetim Kurulu Başkanı ve ERÇEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sonay GÜRGEN konuşmalarında başarılı öğrencilere ERÇEV ve Ahmet-Nezahat Keleşoğlu Vakıfları aracılığıyla burs imkanlarının sunulduğunu ve desteklerinin her zaman süreceğini aktardı. ERÇEV Yönetim Kurulu Üyesi Muammer EVCİ Fikret Ünlü kitabı önsözünden bir aktarımda bulunarak öğrencilerimize ve velilerine tebriklerini iletti. Yapılan konuşmaların akabinde ilçemiz genelinde YKS’de sayısal, eşit ağırlık ve sözel puan türlerinde ilk üçe giren ve üniversiteye yerleşen öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. Ermenek ve Çevresi Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı (ERÇEV) adına hazırlanan plaket vakıf adına Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Sonay GÜRGEN’e İlçe Kaymakamımız Fatih ERDOĞAN tarafından takdim edildi. Program Ödül Töreninin ardından ERÇEV tarafından öğrenci ve velilerimize yemek ikram edilmesiyle sona erdi.  
YKS'DE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE FİKRET ÜNLÜ BAŞARI ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

2 Eylül'de Ermenek ve Çevresi Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı (ERÇEV) tarafından düzenlenen 2. Fikret Ünlü Başarı Ödülleri Ermenek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda yapılan Ödül Töreni ile sahiplerini buldu. Toplantıya İlçe Kaymakamı Fatih Erdoğan, Selçuk Ecza Yönetim Kurulu Başkanı ve ERÇEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sonay GÜRGEN, ERÇEV Yönetim Kurulu Üyesi Muammer EVCİ, ERÇEV Mütevelli Heyeti Üyeleri Nazım ERGİN ve Rıza SERVİ, dereceye giren öğrenciler ile aileleri katıldı. İlçe Kaymakamımız Fatih ERDOĞAN konuşmasında dereceye giren öğrencilerimizin birbirinden kıymetli ailelerine ve bu başarıda emeği geçen herkese özellikle teşekkür ederek gerek eğitim öğretim hayatlarında gerekse meslek hayatlarında çok iyi yerlere geleceklerine inandığını ve bu yolla memleketlerine olan vefa borçlarını ödeyeceklerini belirtti. Selçuk Ecza Yönetim Kurulu Başkanı ve ERÇEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sonay GÜRGEN konuşmalarında başarılı öğrencilere ERÇEV ve Ahmet-Nezahat Keleşoğlu Vakıfları aracılığıyla burs imkanlarının sunulduğunu ve desteklerinin her zaman süreceğini aktardı. ERÇEV Yönetim Kurulu Üyesi Muammer EVCİ Fikret Ünlü kitabı önsözünden bir aktarımda bulunarak öğrencilerimize ve velilerine tebriklerini iletti.
Yapılan konuşmaların akabinde ilçemiz genelinde YKS’de sayısal, eşit ağırlık ve sözel puan türlerinde ilk üçe giren ve üniversiteye yerleşen öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. Ermenek ve Çevresi Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı (ERÇEV) adına hazırlanan plaket vakıf adına Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Sonay GÜRGEN’e İlçe Kaymakamımız Fatih ERDOĞAN tarafından takdim edildi. Program Ödül Töreninin ardından ERÇEV tarafından öğrenci ve velilerimize yemek ikram edilmesiyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.