Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

37. AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI YAPILDI

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.09.2024 - 11:06, Güncelleme: 25.09.2024 - 11:13 9506 kez okundu.
 

37. AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI YAPILDI

1977 yılından bu güne kadar ara vermeden elektrik tesisatı mesleğini layıkıyla 47 yıldır sürdüren büyüğümüz Ali Zengin oldu.
Ermenek Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Ermenek Kredi Kooperatif Odası Başkanı Ali Bardak ile yaptığımız görüşmede; 37. Ahilik haftası Kutlamalarını  tüm esnaf odalarımızın katılımıylan kutladık yılın Ermenek ahimiz 1977 yılından bu güne kadar ara vermeden elektrik tesisatı mesleğini layıkıyla 47 yıldır sürdüren Kıymetli büyüğümüz Sayın Ali ZENGİN olmuştur. Kendisine meslek hayatında başarılar diliyorum.Dedi. Program Yılın ahilerine plaket taktimi ve fotoğraf çekimlerinin ardın son buldu.
1977 yılından bu güne kadar ara vermeden elektrik tesisatı mesleğini layıkıyla 47 yıldır sürdüren büyüğümüz Ali Zengin oldu.

Ermenek Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Ermenek Kredi Kooperatif Odası Başkanı Ali Bardak ile yaptığımız görüşmede; 37. Ahilik haftası Kutlamalarını  tüm esnaf odalarımızın katılımıylan kutladık yılın Ermenek ahimiz 1977 yılından bu güne kadar ara vermeden elektrik tesisatı mesleğini layıkıyla 47 yıldır sürdüren Kıymetli büyüğümüz Sayın Ali ZENGİN olmuştur. Kendisine meslek hayatında başarılar diliyorum.Dedi.

Program Yılın ahilerine plaket taktimi ve fotoğraf çekimlerinin ardın son buldu.

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.