Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KMÜ’DE ‘GAZZE’DE ÇOCUK OLMAK’ TEMALI HİKAYE YARIŞMASI DÜZENLENECEK

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.09.2024 - 09:35, Güncelleme: 18.09.2024 - 09:41 836 kez okundu.
 

KMÜ’DE ‘GAZZE’DE ÇOCUK OLMAK’ TEMALI HİKAYE YARIŞMASI DÜZENLENECEK

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde ‘Dilimiz Kimliğimiz-4 Hikaye Yarışması’ düzenlenleneceğini duyurdu.
Yarışma kapsamında KMÜ ile Helal Finans Araştırma Derneği (HEFİAD) arasında protokol imzalandı. Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı ile HEFİAD Genel Başkanı Mehmet Gürdaş’ın imzasıyla yürürlüğe giren protokol çerçevesinde ‘Gazze’de Çocuk Olmak’ temalı hikaye yarışması düzenlenecek. ‘Gazze’de Çocuk Olmak’ konulu yarışmaya Türkiye’deki tüm ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencileri başvuru yapabilecek. Her öğrencinin tek bir hikaye ile katılabileceği yarışmaya başvurular, 21 Ekim’de başlayıp 08 Kasım 2024 tarihinde sona erecek. Değerlendirme sonuçları ise 26 Kasım 2024 tarihinde www.kmu.edu.tr adresinden duyurulacak. Değerlendirme sonuçlarının açıklanmasının ardından dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlenecek. Törende birinci olan öğrenciye 21 bin TL, ikinciye 17 bin TL, üçüncüye 13 bin TL ve teşvik ödülü olarak da 5 öğrenciye 3 biner TL ödül verilecek. Öğrenciler, ilk olarak metinlerini hikaye@kmu.edu.tr adresine gönderecek. İkinci aşamada ise metnin çıktısını bir dosya içinde KMÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla iletecekler. Yarışmaya dair detaylı bilgilere sks@kmu.edu.tr adresinden ulaşılabilecek
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde ‘Dilimiz Kimliğimiz-4 Hikaye Yarışması’ düzenlenleneceğini duyurdu.

Yarışma kapsamında KMÜ ile Helal Finans Araştırma Derneği (HEFİAD) arasında protokol imzalandı. Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı ile HEFİAD Genel Başkanı Mehmet Gürdaş’ın imzasıyla yürürlüğe giren protokol çerçevesinde ‘Gazze’de Çocuk Olmak’ temalı hikaye yarışması düzenlenecek.

‘Gazze’de Çocuk Olmak’ konulu yarışmaya Türkiye’deki tüm ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencileri başvuru yapabilecek. Her öğrencinin tek bir hikaye ile katılabileceği yarışmaya başvurular, 21 Ekim’de başlayıp 08 Kasım 2024 tarihinde sona erecek. Değerlendirme sonuçları ise 26 Kasım 2024 tarihinde www.kmu.edu.tr adresinden duyurulacak.

Değerlendirme sonuçlarının açıklanmasının ardından dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlenecek. Törende birinci olan öğrenciye 21 bin TL, ikinciye 17 bin TL, üçüncüye 13 bin TL ve teşvik ödülü olarak da 5 öğrenciye 3 biner TL ödül verilecek. Öğrenciler, ilk olarak metinlerini hikaye@kmu.edu.tr adresine gönderecek. İkinci aşamada ise metnin çıktısını bir dosya içinde KMÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla iletecekler. Yarışmaya dair detaylı bilgilere sks@kmu.edu.tr adresinden ulaşılabilecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.