Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERMENEKLİ ÖĞRENCİLER TEKNOFESTTE

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.09.2024 - 12:18, Güncelleme: 10.09.2024 - 12:18 4230 kez okundu.
 

ERMENEKLİ ÖĞRENCİLER TEKNOFESTTE

Ermenekli öğrenciler 5-6 Eylül’de Antalya Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen teknoloji yarışmalarında buluştu.
Ermenekli öğrenciler 5-6 Eylül’de Antalya Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen teknoloji yarışmalarında buluştu.Antalya’da 5-8 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen Teknofest Akdeniz, teknoloji tutkusunu bir araya getirdi. 49 ana kategori ve 127 alt kategoride toplam 1.270 takımın yer aldığı etkinlikte, 6.514 finalist derecelere girmek için kıyasıya yarıştı.Özel olarak düzenlenen etkinliğe katılan Ermenek’li orta öğretim ve lise düzeyindeki öğrenciler, Taşeli Turkuaz Yerel Eylem Grubu Derneği öncülüğünde, 2 gün boyunca yarışma stantlarını gezme ve projeleri inceleme fırsatı buldular. Farklı projeleri detaylı bir şekilde inceleyen öğrenciler, proje sahipleriyle tanışarak, onlardan deneyimlerini öğrenme ve ilham alma şansı yakaladılar.Teknofest Akdeniz, öğrenciler için sadece bir yarışma değil, aynı zamanda geleceğin teknolojileriyle tanışma ve kendilerini geliştirme fırsatı sundu. Katılımcılar, edindikleri deneyimlerle gelecek yıllarda düzenlenecek etkinliklere daha donanımlı bir şekilde hazırlanacaklar.Bu etkinlik, gençlerin teknolojiye olan merakını artırmak ve yenilikçi projeler geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Taşeli Turkuaz Yerel Eylem Grubu Derneği, faaliyetin gerçekleştirilmesi sağlayan T.C. Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim YUMAKLI’ya, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanı Sayın Dr. Ahmet ANTALYALI’ya, Tarım Reformu Genel Müdürü Sayın Dr. Osman YILDIZ’a, TKDK Karaman İl Koordinatörü Sayın Dr. Özgür ÖZTÜRK ve personeline, ayrıca Ermenek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet ÇAĞLAYAN ve okul müdürlerine, katılım sağlayan Yerel Eylem Grubu yönetim kurulu üyelerine, öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini iletti. Hüseyin BOZTOPRAK  
Ermenekli öğrenciler 5-6 Eylül’de Antalya Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen teknoloji yarışmalarında buluştu.
Ermenekli öğrenciler 5-6 Eylül’de Antalya Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen teknoloji yarışmalarında buluştu.Antalya’da 5-8 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen Teknofest Akdeniz, teknoloji tutkusunu bir araya getirdi. 49 ana kategori ve 127 alt kategoride toplam 1.270 takımın yer aldığı etkinlikte, 6.514 finalist derecelere girmek için kıyasıya yarıştı.Özel olarak düzenlenen etkinliğe katılan Ermenek’li orta öğretim ve lise düzeyindeki öğrenciler, Taşeli Turkuaz Yerel Eylem Grubu Derneği öncülüğünde, 2 gün boyunca yarışma stantlarını gezme ve projeleri inceleme fırsatı buldular. Farklı projeleri detaylı bir şekilde inceleyen öğrenciler, proje sahipleriyle tanışarak, onlardan deneyimlerini öğrenme ve ilham alma şansı yakaladılar.Teknofest Akdeniz, öğrenciler için sadece bir yarışma değil, aynı zamanda geleceğin teknolojileriyle tanışma ve kendilerini geliştirme fırsatı sundu. Katılımcılar, edindikleri deneyimlerle gelecek yıllarda düzenlenecek etkinliklere daha donanımlı bir şekilde hazırlanacaklar.Bu etkinlik, gençlerin teknolojiye olan merakını artırmak ve yenilikçi projeler geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Taşeli Turkuaz Yerel Eylem Grubu Derneği, faaliyetin gerçekleştirilmesi sağlayan T.C. Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim YUMAKLI’ya, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanı Sayın Dr. Ahmet ANTALYALI’ya, Tarım Reformu Genel Müdürü Sayın Dr. Osman YILDIZ’a, TKDK Karaman İl Koordinatörü Sayın Dr. Özgür ÖZTÜRK ve personeline, ayrıca Ermenek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet ÇAĞLAYAN ve okul müdürlerine, katılım sağlayan Yerel Eylem Grubu yönetim kurulu üyelerine, öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.
Hüseyin BOZTOPRAK
 

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.