Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERMENEK’İN EŞSİZ MANZARASI EŞLİĞİNDE SİZDE KONAKLAMAK İSTEMEZMİSİNİZ

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.09.2024 - 17:42, Güncelleme: 03.09.2024 - 17:49 6195 kez okundu.
 

ERMENEK’İN EŞSİZ MANZARASI EŞLİĞİNDE SİZDE KONAKLAMAK İSTEMEZMİSİNİZ

Yeşillikler içindeki konumu ve sıcak atmosferi ile dikkat çeken Ermenek Turkuaz Konuk Evi, Şehrimizde misafirlerini ağırlıyor.
   Yeşillikler içindeki konumu ve sıcak atmosferi ile dikkat çeken Ermenek Turkuaz Konuk Evi, Şehrimizde misafirlerini ağırlıyor. Hem göl hem de kent manzarası sunan tesis, farklı oda seçenekleri ve imkanları ile kusursuz bir hizmet veriyor.Doğa ile iç içe bir ortamda konuklarına hizmet veren konuk evinde; panoramic suit ve ekonomik oda seçenekleri yer alıyor. Tesisin panoramik odaları eşsiz bir manzaraya bakıyor. Ekonomik odalar da kendi aralarında; tek, çift ve üç kişilik olmak üzere ayrılıyor. Tüm konaklama alanlarında; düz ekran TV, uydu kanalları, kablosuz internet, buzdolabı, ütü, makyaj masası, çalışma masası, sineklik,saç kurutma makinesi, buzdolabı, terlik ve Şampuan,gardırop ve ekstra uzun yataklar mevcut. Otelde balayı çiftlerine özel pek çok ayrıcalık da uygulanıyor.Yaz aylarında kahvaltı dahil konseptle misafirlerini ağırlayan tesiste, her sabah 08.00 - 09.30 saatleri arasında kahvaltı tabağı servis ediliyor. Bunun yanı sıra zengin yeme içme seçenekleri ile de göz dolduran Ermenek Konuk Evi’nde; kafeterya, bar, lobi bar, içecek otomatı, alakart restoran ve nargile kafe gibi alanlar mevcut. Dilerseniz tesisin manzaralı bahçesinde barbekü yapabilir, dilerseniz de dışarıdan paket yemek servisi imkanından faydalanabilirsiniz. Tırmanış, tekne ve yat turu gibi aktiviteleri konuklarına ücretsiz olarak rehberliğini sunan işletme yetkilileri Yeliz Bardakcı ve Mustafa Bardakcı ziyaretçilerine bir aile ortamı yaratmak adına tüm hizmetleri sunuyor. Günlük temizliği düzenli olarak sağlanan Ermenek Konuk Evi’nin resepsiyonu 24 saat boyunca hizmet veriyor ve hızlı giriş çıkış işlemleri bu bölümden sağlanıyor. Tüm ortak alanlarında ücretsiz Wi-Fi desteğinin kesintisiz olarak sağlandığı tesisin bünyesinden özel bir otopark alanı da mevcut. Ermenek Turkuaz Konuk Evi ile Ermenek Turkuaz Baraj Gölü arasında 6 km, Zeyve Pazarı arasında ise 25 km bulunuyor.26 odası ve toplamda 45 yataklı olan bu tesis Ermenek'te konaklama da bir alternatif olarak önümüze çıkıyor.Dışarıdan gelen ziyaretçilerin memnun olarak ayrıldığı ve özellikle Konaklamak için ekonomik ve ideal bir tesis.Odaları bakımlı, tefrişatı yeni, manzarası güzel. Bence tüm bunlar hafta sonu yapacağınız Ermenek kaçamağında konaklamak için ''Ermenek Turkuaz Konuk Evi'' ni seçmenize yeterli sebepler.Ayrıca İnstagram adresi: ermenekturkuazkonukevi Web adresi: ermenekotel.com .Adreslerinden takip edebilirsiniz.Bizlere kapısını açan İşletme yetkilileri Yeliz Bardakcı ve Mustafa Bardakçıya Yeşil Ermenek Gazetesi olarak teşekkür ediyor bol kazançlar diliyoruz. Hüseyin BOZTOPRAK  
Yeşillikler içindeki konumu ve sıcak atmosferi ile dikkat çeken Ermenek Turkuaz Konuk Evi, Şehrimizde misafirlerini ağırlıyor.

   Yeşillikler içindeki konumu ve sıcak atmosferi ile dikkat çeken Ermenek Turkuaz Konuk Evi, Şehrimizde misafirlerini ağırlıyor. Hem göl hem de kent manzarası sunan tesis, farklı oda seçenekleri ve imkanları ile kusursuz bir hizmet veriyor.Doğa ile iç içe bir ortamda konuklarına hizmet veren konuk evinde; panoramic suit ve ekonomik oda seçenekleri yer alıyor. Tesisin panoramik odaları eşsiz bir manzaraya bakıyor. Ekonomik odalar da kendi aralarında; tek, çift ve üç kişilik olmak üzere ayrılıyor. Tüm konaklama alanlarında; düz ekran TV, uydu kanalları, kablosuz internet, buzdolabı, ütü, makyaj masası, çalışma masası, sineklik,saç kurutma makinesi, buzdolabı, terlik ve Şampuan,gardırop ve ekstra uzun yataklar mevcut. Otelde balayı çiftlerine özel pek çok ayrıcalık da uygulanıyor.Yaz aylarında kahvaltı dahil konseptle misafirlerini ağırlayan tesiste, her sabah 08.00 - 09.30 saatleri arasında kahvaltı tabağı servis ediliyor. Bunun yanı sıra zengin yeme içme seçenekleri ile de göz dolduran Ermenek Konuk Evi’nde; kafeterya, bar, lobi bar, içecek otomatı, alakart restoran ve nargile kafe gibi alanlar mevcut. Dilerseniz tesisin manzaralı bahçesinde barbekü yapabilir, dilerseniz de dışarıdan paket yemek servisi imkanından faydalanabilirsiniz. Tırmanış, tekne ve yat turu gibi aktiviteleri konuklarına ücretsiz olarak rehberliğini sunan işletme yetkilileri Yeliz Bardakcı ve Mustafa Bardakcı ziyaretçilerine bir aile ortamı yaratmak adına tüm hizmetleri sunuyor. Günlük temizliği düzenli olarak sağlanan Ermenek Konuk Evi’nin resepsiyonu 24 saat boyunca hizmet veriyor ve hızlı giriş çıkış işlemleri bu bölümden sağlanıyor. Tüm ortak alanlarında ücretsiz Wi-Fi desteğinin kesintisiz olarak sağlandığı tesisin bünyesinden özel bir otopark alanı da mevcut. Ermenek Turkuaz Konuk Evi ile Ermenek Turkuaz Baraj Gölü arasında 6 km, Zeyve Pazarı arasında ise 25 km bulunuyor.26 odası ve toplamda 45 yataklı olan bu tesis Ermenek'te konaklama da bir alternatif olarak önümüze çıkıyor.Dışarıdan gelen ziyaretçilerin memnun olarak ayrıldığı ve özellikle Konaklamak için ekonomik ve ideal bir tesis.Odaları bakımlı, tefrişatı yeni, manzarası güzel. Bence tüm bunlar hafta sonu yapacağınız Ermenek kaçamağında konaklamak için ''Ermenek Turkuaz Konuk Evi'' ni seçmenize yeterli sebepler.Ayrıca İnstagram adresi: ermenekturkuazkonukevi Web adresi: ermenekotel.com .Adreslerinden takip edebilirsiniz.Bizlere kapısını açan İşletme yetkilileri Yeliz Bardakcı ve Mustafa Bardakçıya Yeşil Ermenek Gazetesi olarak teşekkür ediyor bol kazançlar diliyoruz.

Hüseyin BOZTOPRAK

 

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.