Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ULU ÖNDER ATATÜRK 83. YIL DÖNÜMÜNDE UNUTULMADI

10.11.2021 - 13:35, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1603+ kez okundu.
 

ULU ÖNDER ATATÜRK 83. YIL DÖNÜMÜNDE UNUTULMADI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, sonsuzluğa göçüşünün 83. yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de saygı ve özlemle anıldı. 10 Kasım için ilçemizde ilk tören, Hükümet Meydanında Atatürk Anıtına Ermenek Kaymakamlığı ve Ermenek Belediye Başkanlığının çelenk koymasıyla başladı. Atamızın hayata gözlerini yumduğu 09.05'te, sirenler eşliğinde tüm ilçede yaşam durdu ve saygı duruşunda bulunuldu. Okunan İstiklal Marşıyla birlikte, bayraklar yarıya indirildi ve Hükümet Meydanındaki tören sona erdi. 10 Kasım törenlerine, saat 09:30 da Ahmet Keleşoğlu Kültür merkezinde ilk olarak Belediyemiz tarafından organize edilen Anaokulu ve Anasınıfı düzeyi öğrencilerimiz tarafından ‘’Ermenek Ata’sının İzinde’’ sloganı ile hazırlanan resim sergisi gezildi. Ardından Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayan program Hatice Hakkı Polat İlk/Ortaokulu tarafından hazırlanan Anasınıfı gösterisi, ‘’Benim Adım Mustafa’’ oratoryosu, şiirlerin okunması, öğrencilerimizin hazırladığı 10 Kasım gösterileri ve akabinde Atatürk’ün sevdiği şarkılar korosunun dinletisiyle program son buldu. Törene, İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Cumhuriyet Başsavcısı, Adalet Komisyonu Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Siyasi Parti Başkanları, Daire Amirleri, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Öğrenci ve Öğretmenlerle birlikte vatandaşlarımız katıldı.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, sonsuzluğa göçüşünün 83. yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de saygı ve özlemle anıldı.
10 Kasım için ilçemizde ilk tören, Hükümet Meydanında Atatürk Anıtına Ermenek Kaymakamlığı ve Ermenek Belediye Başkanlığının çelenk koymasıyla başladı.
Atamızın hayata gözlerini yumduğu 09.05'te, sirenler eşliğinde tüm ilçede yaşam durdu ve saygı duruşunda bulunuldu. Okunan İstiklal Marşıyla birlikte, bayraklar yarıya indirildi ve Hükümet Meydanındaki tören sona erdi.
10 Kasım törenlerine, saat 09:30 da Ahmet Keleşoğlu Kültür merkezinde ilk olarak Belediyemiz tarafından organize edilen Anaokulu ve Anasınıfı düzeyi öğrencilerimiz tarafından ‘’Ermenek Ata’sının İzinde’’ sloganı ile hazırlanan resim sergisi gezildi.
Ardından Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayan program Hatice Hakkı Polat İlk/Ortaokulu tarafından hazırlanan Anasınıfı gösterisi, ‘’Benim Adım Mustafa’’ oratoryosu, şiirlerin okunması, öğrencilerimizin hazırladığı 10 Kasım gösterileri ve akabinde Atatürk’ün sevdiği şarkılar korosunun dinletisiyle program son buldu.
Törene, İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Cumhuriyet Başsavcısı, Adalet Komisyonu Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Siyasi Parti Başkanları, Daire Amirleri, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Öğrenci ve Öğretmenlerle birlikte vatandaşlarımız katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.