Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SGK İL MÜDÜRÜ SERDAR FINDIK ESNAF ODALARI BİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİ.

30.07.2021 - 19:07, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2468+ kez okundu.
 

SGK İL MÜDÜRÜ SERDAR FINDIK ESNAF ODALARI BİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİ.

Karaman SGK İl Müdürü Serdar FINDIK 30.07.2021 Cuma günü Saat: 14.00’de Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ederek yapılandırma ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Bilgilendirme Toplantısına Karaman ESOB yönetim kurulu başkanı Bayram UYSAL, başkan vekili Cemal ÖZBAY, yönetim kurulu üyeleri Şuayip DİK, Fatih ELİTOK, Berberler ve Kuaförler Odası başkanı Selahaddin PEKOĞLU, Ermenek Şoförler Odası başkanı Mustafa CİVİL, Terziler Odası başkan vekili Osman KUTUCU ile birlik ve odalarımızın genel sekreterleri katıldılar. Karaman SGK İl müdürü Serdar FINDIK “Yapılandırma hakkında detaylı bilgiler resmi gazetede yayımlandı. 30.04.2021 tarihine kadar olan borçlar yapılandırılabiliyor. Ayrıca emekliliği gelmiş Bağ-Kur’lular da yapılandırmadan faydalanabilir. Yapılandırmadan faydalanmak için son müracaat süresi 31 Ağustos 2021 tarihidir. Ekim ayı sonuna kadar da ilk taksit yatırılması gerekir.”dedi.   Karaman ESOB yönetim kurulu başkanı Bayram UYSAL “Sayın müdürüm, ziyaretinizden, Esnaf ve Sanatkarlarımızın bağ-kur ve SSK borçlarında, emekliye ayrılacak bağkur’lularımızın borçlarını yapılandırması hakkında vermiş olduğunuz aydınlatıcı bilgilerden dolayı şahsım, odalarımız ve esnaflarımız adına teşekkür ederim.”dedi
Karaman SGK İl Müdürü Serdar FINDIK 30.07.2021 Cuma günü Saat: 14.00’de Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ederek yapılandırma ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bilgilendirme Toplantısına Karaman ESOB yönetim kurulu başkanı Bayram UYSAL, başkan vekili Cemal ÖZBAY, yönetim kurulu üyeleri Şuayip DİK, Fatih ELİTOK, Berberler ve Kuaförler Odası başkanı Selahaddin PEKOĞLU, Ermenek Şoförler Odası başkanı Mustafa CİVİL, Terziler Odası başkan vekili Osman KUTUCU ile birlik ve odalarımızın genel sekreterleri katıldılar.

Karaman SGK İl müdürü Serdar FINDIK “Yapılandırma hakkında detaylı bilgiler resmi gazetede yayımlandı. 30.04.2021 tarihine kadar olan borçlar yapılandırılabiliyor. Ayrıca emekliliği gelmiş Bağ-Kur’lular da yapılandırmadan faydalanabilir. Yapılandırmadan faydalanmak için son müracaat süresi 31 Ağustos 2021 tarihidir. Ekim ayı sonuna kadar da ilk taksit yatırılması gerekir.”dedi.

 

Karaman ESOB yönetim kurulu başkanı Bayram UYSAL “Sayın müdürüm, ziyaretinizden, Esnaf ve Sanatkarlarımızın bağ-kur ve SSK borçlarında, emekliye ayrılacak bağkur’lularımızın borçlarını yapılandırması hakkında vermiş olduğunuz aydınlatıcı bilgilerden dolayı şahsım, odalarımız ve esnaflarımız adına teşekkür ederim.”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.