Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

REKTÖR NAMIK AK’TAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

28.10.2021 - 13:52, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 948+ kez okundu.
 

REKTÖR NAMIK AK’TAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Namık Ak, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Tarih boyunca en zor koşullarda bile istikbalini ve istiklalini korumayı başaran arif, asil, aziz, necip ve kahraman milletimiz, Kurtuluş Savaşımızı zafere ulaştırmış ve 29 Ekim 1923’te Cumhuriyetimiz ilan edilmiştir. Cumhuriyet, bağımsızlığımızın ve egemenliğimizin teminatıdır. Arif, asil, aziz, necip ve kahraman Türk milletinin ortak eseri olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek, gerektiğinde fedakârlıkta bulunmak hepimizin müşterek vazifesidir. Cumhuriyetimiz, hiç şüphesiz vatan uğruna gece gündüz çalışan, birbirini kardeş bilen, yeri geldiğinde canını vermekten çekinmeyen, çalışkan, inançlı ve kararlı milletimizin omuzlarında her geçen gün daha da güçlenmeye ve yükselmeye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, şahsım ve üniversitem adına Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatanımız uğruna gözlerini kırpmadan canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularla kutluyorum."

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Namık Ak, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Tarih boyunca en zor koşullarda bile istikbalini ve istiklalini korumayı başaran arif, asil, aziz, necip ve kahraman milletimiz, Kurtuluş Savaşımızı zafere ulaştırmış ve 29 Ekim 1923’te Cumhuriyetimiz ilan edilmiştir.

Cumhuriyet, bağımsızlığımızın ve egemenliğimizin teminatıdır. Arif, asil, aziz, necip ve kahraman Türk milletinin ortak eseri olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek, gerektiğinde fedakârlıkta bulunmak hepimizin müşterek vazifesidir.

Cumhuriyetimiz, hiç şüphesiz vatan uğruna gece gündüz çalışan, birbirini kardeş bilen, yeri geldiğinde canını vermekten çekinmeyen, çalışkan, inançlı ve kararlı milletimizin omuzlarında her geçen gün daha da güçlenmeye ve yükselmeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, şahsım ve üniversitem adına Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatanımız uğruna gözlerini kırpmadan canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularla kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.