Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

OKULLARIN TATİL SÜRESİ UZATILDI

19.01.2022 - 19:40, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2059+ kez okundu.
 

OKULLARIN TATİL SÜRESİ UZATILDI

Ermenek Kaymakamlığının yaptığı açıklamada; İlçemiz merkez ve merkeze bağlı köy okullarımızda olumsuz hava koşullarının devam etmesi ve karayollarında oluşan buzlanmaya bağlı olarak ulaşımda yaşanabilecek sorunlar nedeniyle,öğrencilerimizin Güvenliğinin sağlanması bakımından milli eğitim bakanlığımıza bağlı her  tür ve derecedeki resmi-özel Örgün ve yaygın eğitim kurumları (Halk eğitim merkezi dahil), Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile özel eğitim kurslarında, 20 Ocak 2022 Perşembe günü yüzyüze eğitime 1(bir)gün süreyle ara verilmesine karar verilmiştir. Eğitim, çevrimiçi ortamda gerçekleştirilecektir. Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli idari izinli sayılacaktır. kamuoyuna saygıyla duyurulur.''denildi.

Ermenek Kaymakamlığının yaptığı açıklamada; İlçemiz merkez ve merkeze bağlı köy okullarımızda olumsuz hava koşullarının devam etmesi ve karayollarında oluşan buzlanmaya bağlı olarak ulaşımda yaşanabilecek sorunlar nedeniyle,öğrencilerimizin Güvenliğinin sağlanması bakımından milli eğitim bakanlığımıza bağlı her  tür ve derecedeki resmi-özel Örgün ve yaygın eğitim kurumları (Halk eğitim merkezi dahil), Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile özel eğitim kurslarında, 20 Ocak 2022 Perşembe günü yüzyüze eğitime 1(bir)gün süreyle ara verilmesine karar verilmiştir. Eğitim, çevrimiçi ortamda gerçekleştirilecektir. Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli idari izinli sayılacaktır.

kamuoyuna saygıyla duyurulur.''denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.