Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MEZBAHA KURBAN KESİM FİYATLARI BELİRLENDİ

18.06.2021 - 10:41, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2164+ kez okundu.
 

MEZBAHA KURBAN KESİM FİYATLARI BELİRLENDİ

Geçtiğimiz yıllarda da Kurban Bayramında vatandaşlarımıza hizmet veren, gerek iç dizaynı gerek teknolojik imkanlarla donatılan mezbahada bu yılda bütün yeterlilik belgeleri, ekipmanları, uzman ekipler ve veteriner hekim eşliğinde vatandaşlarımıza hijyenik ortamda daha hızlı ve kaliteli bir hizmet verecek.  Bununla birlikte kurban kesim fiyatları ise büyükbaş hayvan kesim ücreti 300 TL, küçükbaş hayvan kesim fiyatı da 50 TL olarak belirlenmiştir. Mezbahadan kesim sırası almak isteyen vatandaşlarımız 0532 170 67 05 nolu telefondan iletişime geçebilirler.   

Geçtiğimiz yıllarda da Kurban Bayramında vatandaşlarımıza hizmet veren, gerek iç dizaynı gerek teknolojik imkanlarla donatılan mezbahada bu yılda bütün yeterlilik belgeleri, ekipmanları, uzman ekipler ve veteriner hekim eşliğinde vatandaşlarımıza hijyenik ortamda daha hızlı ve kaliteli bir hizmet verecek. 

Bununla birlikte kurban kesim fiyatları ise büyükbaş hayvan kesim ücreti 300 TL, küçükbaş hayvan kesim fiyatı da 50 TL olarak belirlenmiştir. Mezbahadan kesim sırası almak isteyen vatandaşlarımız 0532 170 67 05 nolu telefondan iletişime geçebilirler. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.