Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Meclis Başkanı Eyyup Çayır'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

23.11.2022 - 16:58, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 862+ kez okundu.
 

Meclis Başkanı Eyyup Çayır'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan ÇAYIR mesajında; “İlmin ve irfanın, erdem ve ahlakın hâkim olduğu; âlim ve ariflerin baş tacı edildiği bir medeniyetin mensupları olan bizlere, Yaratan’ın ilk emri olan “oku”mayı öğretenlerin ne kadar kutlu bir görevi yerine getirdikleri aşikârdır. Çocuk ve gençlerimizi sadece öğretim alanında değil eğitim alanında da geliştiren, yaptığı işin özü “insan yetiştirmek” olan öğretmenlerimiz, toplumu ihya ve inşa etmeleri noktasında, mesleklerin en yücesini icra etmektedirler. Bu duygular içerisinde, tüm öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü’’nü tebrik ediyorum. Şehit olan öğretmenlerimiz başta olmak üzere ahirete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor; mesleğe yeni başlayan genç arkadaşlarıma başarılı ve huzurlu bir meslek hayatı diliyor, emekli olmuş öğretmenlerimize de hizmetleri dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum.’’dedi.

Başkan ÇAYIR mesajında;

“İlmin ve irfanın, erdem ve ahlakın hâkim olduğu; âlim ve ariflerin baş tacı edildiği bir medeniyetin mensupları olan bizlere, Yaratan’ın ilk emri olan “oku”mayı öğretenlerin ne kadar kutlu bir görevi yerine getirdikleri aşikârdır.

Çocuk ve gençlerimizi sadece öğretim alanında değil eğitim alanında da geliştiren, yaptığı işin özü “insan yetiştirmek” olan öğretmenlerimiz, toplumu ihya ve inşa etmeleri noktasında, mesleklerin en yücesini icra etmektedirler.

Bu duygular içerisinde, tüm öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü’’nü tebrik ediyorum. Şehit olan öğretmenlerimiz başta olmak üzere ahirete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor; mesleğe yeni başlayan genç arkadaşlarıma başarılı ve huzurlu bir meslek hayatı diliyor, emekli olmuş öğretmenlerimize de hizmetleri dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.