Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

LÜTFİ ELVAN KARAMAN İL GENEL MECLİSİNİ ZİYARET ETTİ

11.11.2022 - 09:35, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2183+ kez okundu.
 

LÜTFİ ELVAN KARAMAN İL GENEL MECLİSİNİ ZİYARET ETTİ

Çeşitli temaslar için ilimizde bulunan Hazine ve Maliye Eski Bakanı Hemşehrimiz Lütfi Elvan Karaman İl Genel Meclisini ziyaret etti.
Çeşitli temaslar için ilimizde bulunan Hazine ve Maliye Eski Bakanı Hemşehrimiz Lütfi Elvan Karaman İl Genel Meclisini ziyaret etti. Elvan, 2023 yılı bütçe çalışmalarını sürdüren Karaman İl Genel Meclisini ziyaret ederek üyelerle sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Karaman İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır “Meclisimizi onurlandıran hemşehrimiz ve İlimizin gururu Sayın Bakanımız Lütfi Elvan’a teşekkür ediyorum dedi. Çayır konuşmasında; “Devlet Planlama Teşkilatı ile başlayan hizmetler kervanında Plan Bütçe Komisyon Başkanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Başbakan Yardımcılığı, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı ve nihayet Hazine ve Maliye Bakanlığı görevlerinde bulunarak İlimizin, İlçelerimizin ve Köylerimizin kalkınması ve vatandaşlarımızın refah içerisinde yaşamaları için yapılan tüm yatırımlarda büyük emeği olan Sayın Bakanımıza sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ziyarette Karaman İl Genel Meclisi üyelerine hitap eden Hazine ve Maliye Eski Bakanı Lütfi Elvan, birlik beraberlik ve adalet vurgusu yaptığı konuşmasında İl Genel Meclisinin büyük sorumlulukları olduğunu söyledi. Elvan konuşmasında; Şehre hizmet gitmesi noktasında İl Genel Meclisinin büyük sorumluluğu var. Sizler bu şehirde doğmuş, bu şehirde yaşayan insanlarsınız. Ama bu makamlar ilanihaye sizlere baki değil. Almış olduğunuz kararlarda ihtiyaçları önceleyerek adaletli bir şekilde planlamalısınız. Birlik ve beraberlik içerisinde adaletli bir şekilde karar almalısınız. Bu vesile ile 2023 yılının bütçesinin Ülkemize, İlimize, İlçelerimize ve Köylerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi. Konuşmasının sonunda Karaman İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır’a çalışmalarında başarılar dileyen Elvan’a Başkan Çayır tarafından yapmış olduğu büyük yatırımlara teşekkür nişanesi olarak hediye takdiminde bulunuldu. İl Genel Meclisinde gerçekleşen ziyaretin ardından Hazine ve Maliye Eski Bakanı Lütfi Elvan şehirden ayrıldı.
Çeşitli temaslar için ilimizde bulunan Hazine ve Maliye Eski Bakanı Hemşehrimiz Lütfi Elvan Karaman İl Genel Meclisini ziyaret etti.

Çeşitli temaslar için ilimizde bulunan Hazine ve Maliye Eski Bakanı Hemşehrimiz Lütfi Elvan Karaman İl Genel Meclisini ziyaret etti.

Elvan, 2023 yılı bütçe çalışmalarını sürdüren Karaman İl Genel Meclisini ziyaret ederek üyelerle sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Karaman İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır “Meclisimizi onurlandıran hemşehrimiz ve İlimizin gururu Sayın Bakanımız Lütfi Elvan’a teşekkür ediyorum dedi. Çayır konuşmasında; “Devlet Planlama Teşkilatı ile başlayan hizmetler kervanında Plan Bütçe Komisyon Başkanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Başbakan Yardımcılığı, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı ve nihayet Hazine ve Maliye Bakanlığı görevlerinde bulunarak İlimizin, İlçelerimizin ve Köylerimizin kalkınması ve vatandaşlarımızın refah içerisinde yaşamaları için yapılan tüm yatırımlarda büyük emeği olan Sayın Bakanımıza sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Karaman İl Genel Meclisi üyelerine hitap eden Hazine ve Maliye Eski Bakanı Lütfi Elvan, birlik beraberlik ve adalet vurgusu yaptığı konuşmasında İl Genel Meclisinin büyük sorumlulukları olduğunu söyledi. Elvan konuşmasında; Şehre hizmet gitmesi noktasında İl Genel Meclisinin büyük sorumluluğu var. Sizler bu şehirde doğmuş, bu şehirde yaşayan insanlarsınız. Ama bu makamlar ilanihaye sizlere baki değil. Almış olduğunuz kararlarda ihtiyaçları önceleyerek adaletli bir şekilde planlamalısınız. Birlik ve beraberlik içerisinde adaletli bir şekilde karar almalısınız. Bu vesile ile 2023 yılının bütçesinin Ülkemize, İlimize, İlçelerimize ve Köylerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Konuşmasının sonunda Karaman İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır’a çalışmalarında başarılar dileyen Elvan’a Başkan Çayır tarafından yapmış olduğu büyük yatırımlara teşekkür nişanesi olarak hediye takdiminde bulunuldu.

İl Genel Meclisinde gerçekleşen ziyaretin ardından Hazine ve Maliye Eski Bakanı Lütfi Elvan şehirden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.