Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Lütfi Elvan Karaman'da AK Parti teşkilatı ile buluştu

31.12.2021 - 15:55, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1608+ kez okundu.
 

Lütfi Elvan Karaman'da AK Parti teşkilatı ile buluştu

Hemşehrimiz Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan Karaman'da AK Parti teşkilatı ile bir araya geldi.
 Hemşehrimiz Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan istifa eden Lütfi Elvan Türkiye’ye mesajı Karaman’dan verdi. Bakanlık görevinden ayrıldıktan sonra Türkiye’de başka partilere geçeceği yönünde haberler yapılmış ancak Lütfi Elvan cephesinden bir açıklama gelmemişti.Hemşehrimiz eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Karaman'da gerçekleştirdiği ziyarette AK Parti teşkilatıyla bir araya geldi. Lütfi Elvan’ın Karaman ziyaretinde AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, İl Genel Meclisi Başkanı Eyüp Çayır, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Müşaviri ve Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Karaman önceki dönem Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve partililer eşlik etti.Karaman’da yukarıda saydığımız isimler ile bir araya gelen Lütfi Elvan Karaman ve ülke gündemini değerlendi. Bu ziyaret ve fotoğrafla Lütfi Elvan siyasi yaşamına AK Parti’de devam edeceğini Türkiye kamuoyuna duyurmuş oldu. Başka partilere geçeceği yönündeki iddiaları ise yalanlamış oldu. Toplantıda ülke gündemi değerlendirilerek birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Hemşehrimiz Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan Karaman'da AK Parti teşkilatı ile bir araya geldi.

 Hemşehrimiz Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan istifa eden Lütfi Elvan Türkiye’ye mesajı Karaman’dan verdi. Bakanlık görevinden ayrıldıktan sonra Türkiye’de başka partilere geçeceği yönünde haberler yapılmış ancak Lütfi Elvan cephesinden bir açıklama gelmemişti.Hemşehrimiz eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Karaman'da gerçekleştirdiği ziyarette AK Parti teşkilatıyla bir araya geldi. Lütfi Elvan’ın Karaman ziyaretinde AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, İl Genel Meclisi Başkanı Eyüp Çayır, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Müşaviri ve Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Karaman önceki dönem Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve partililer eşlik etti.Karaman’da yukarıda saydığımız isimler ile bir araya gelen Lütfi Elvan Karaman ve ülke gündemini değerlendi. Bu ziyaret ve fotoğrafla Lütfi Elvan siyasi yaşamına AK Parti’de devam edeceğini Türkiye kamuoyuna duyurmuş oldu. Başka partilere geçeceği yönündeki iddiaları ise yalanlamış oldu.

Toplantıda ülke gündemi değerlendirilerek birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.