Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KMÜ REKTÖRÜ NAMIK AK’IN 23 NİSAN MESAJI

23.04.2021 - 13:37, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1209+ kez okundu.
 

KMÜ REKTÖRÜ NAMIK AK’IN 23 NİSAN MESAJI

KMÜ REKTÖRÜ NAMIK AK’IN 23 NİSAN MESAJI
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Namık Ak, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kahraman ordumuzla birlikte aziz milletimizin her bir ferdinin verdiği yılmaz mücadeleler kutlu zaferlerle sonuçlanmış ve milli egemenliğimizin kazanılmasına vesile olmuştur. Vatan topraklarının işgal edildiği, geleceğimizin tutsak edilmeye çalışıldığı bir dönemde ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ denilerek açılan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, tüm dünyaya milletimizin kendi kararlarını kendisinin verebileceğini, üstün bir teşkilatlanma ve yönetme kabiliyeti olduğunu gösteren önemli bir mercidir. Büyük Millet Meclisimizin 23 Nisan 1920 tarihinde ülkemizin geleceği açısından almış olduğu sorumluluk, milli mücadelemizin yol haritasını çizmiş, milletimiz için güç ve moral kaynağı haline gelmiştir. Tarih boyunca çok sayıda zorlu mücadeleyi zaferlerle geride bırakan milletimiz için bağımsızlığımızın simgesi olan TBMM’nin 101’inci yılını iftiharla kutluyoruz. İstikbal mücadelemizin ve bağımsızlığa giden yolun öncüsü olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılış tarihi 23 Nisan, aynı zamanda ülkemizin ve dünyanın tüm çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak tarihteki yerini almıştır. Kuruluşundan bu yana geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ve çocuklarımıza büyük bir önem atfeden Cumhuriyetimiz, güçlü Türkiye'nin ve aydınlık geleceğimizin hazırlanmasında yeni nesilleri ve onların milli bir şuurla yetiştirilmesini her daim ön planda tutmuştur. 23 Nisan’ın Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bayram olarak çocuklara armağan edilmesi de bu bilincin bir göstergesidir. TBMM’nin 101’inci kuruluş yıldönümünde istiklal mücadelemizin Başkomutanı ve TBMM’nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”
KMÜ REKTÖRÜ NAMIK AK’IN 23 NİSAN MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Namık Ak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kahraman ordumuzla birlikte aziz milletimizin her bir ferdinin verdiği yılmaz mücadeleler kutlu zaferlerle sonuçlanmış ve milli egemenliğimizin kazanılmasına vesile olmuştur.

Vatan topraklarının işgal edildiği, geleceğimizin tutsak edilmeye çalışıldığı bir dönemde ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ denilerek açılan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, tüm dünyaya milletimizin kendi kararlarını kendisinin verebileceğini, üstün bir teşkilatlanma ve yönetme kabiliyeti olduğunu gösteren önemli bir mercidir. Büyük Millet Meclisimizin 23 Nisan 1920 tarihinde ülkemizin geleceği açısından almış olduğu sorumluluk, milli mücadelemizin yol haritasını çizmiş, milletimiz için güç ve moral kaynağı haline gelmiştir.

Tarih boyunca çok sayıda zorlu mücadeleyi zaferlerle geride bırakan milletimiz için bağımsızlığımızın simgesi olan TBMM’nin 101’inci yılını iftiharla kutluyoruz. İstikbal mücadelemizin ve bağımsızlığa giden yolun öncüsü olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılış tarihi 23 Nisan, aynı zamanda ülkemizin ve dünyanın tüm çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak tarihteki yerini almıştır.

Kuruluşundan bu yana geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ve çocuklarımıza büyük bir önem atfeden Cumhuriyetimiz, güçlü Türkiye'nin ve aydınlık geleceğimizin hazırlanmasında yeni nesilleri ve onların milli bir şuurla yetiştirilmesini her daim ön planda tutmuştur. 23 Nisan’ın Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bayram olarak çocuklara armağan edilmesi de bu bilincin bir göstergesidir.

TBMM’nin 101’inci kuruluş yıldönümünde istiklal mücadelemizin Başkomutanı ve TBMM’nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.