Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARANTİNADA OLAN VATANDAŞLARIMIZIN ÇÖPLERİNİN ALMA İŞLEMİ DEVAM EDİYOR

07.05.2021 - 16:54, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1425+ kez okundu.
 

KARANTİNADA OLAN VATANDAŞLARIMIZIN ÇÖPLERİNİN ALMA İŞLEMİ DEVAM EDİYOR

Sağlık Grup Başkanlığı ile koordineli bir şekilde çalışan Belediyemiz ekipleri, karantina altında bulunan hane ve vatandaşlarımızın çöpleri evlerinden alma işlemine devam ediyor.  Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere rutin aralıklarla alınan çöplerin ardından ev, hane ve çevrelerinde dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriliyor. Belediyemiz ekiplerine ulaşmak isteyen vatandaşlarımız 444 7 331 nolu telefondan irtibata geçebilirler.

Sağlık Grup Başkanlığı ile koordineli bir şekilde çalışan Belediyemiz ekipleri, karantina altında bulunan hane ve vatandaşlarımızın çöpleri evlerinden alma işlemine devam ediyor. 

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere rutin aralıklarla alınan çöplerin ardından ev, hane ve çevrelerinde dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriliyor. Belediyemiz ekiplerine ulaşmak isteyen vatandaşlarımız 444 7 331 nolu telefondan irtibata geçebilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.