Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ UYSAL VE HASAN KALAN SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUNDA ANLAMLI DAVET

13.08.2021 - 18:20, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1185+ kez okundu.
 

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ UYSAL VE HASAN KALAN SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUNDA ANLAMLI DAVET

Ermenekli hayırsever iş adamı hasan kalan tarafından inşası yapılan ve bu dönem öğrenci kabulüne başlayan Uysal Ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda verilen davette İlçemizdeki Yüksekokullardaki yeni böllüm ve programların açılması,öğrenci sayılarının çoğaltılması İlçemizin ve okullarımızın gelişmesi ve daha da ileriye gitmesi amacıyla kamu kurum ve kuruluşları daire amirleri,sivil toplum kuruluşları, parti temsilcileri ve hayırsever işadamları; Karamanoğlu MehmetBey Üniversitesi Ermenek Meslek Yüksekokulu nun davetine katıldı.Davette Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu,İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır, Dr.Öğr. Üyesi Ömer ÇEÇEN, Öğr. Gör. Yusuf Alparslan ARGUN ve Ermenekli İş İnsanı Hasan Kalan konuşma yaptılar. Herkesin gelmesi ile birlikte başlıyan davet Karamanoğlu MehmetBey Üniversitesi Ermenek Meslek Yüksekokulu müdürü ve Uysal ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Vekilliği görevlerini devreden Dr.Öğr. Üyesi Ömer ÇEÇEN'in açılış konuşması ile başladı.Konusmasını Yeni Müdür ve Müdür vekilliğine atanan Öğr. Gör. Yusuf Alparslan ARGUN'a bıraktı. ARGUN “bizler Ermenek sevdalıları olarak el birliği ile hem Üniversitemizi hemde Ermenek’i geliştirmek için tüm gayretimiz ile çalışmalıyız” diyerek Yüksekokullarımızın ve İlçemizin önünün açılması,gelişmesi,tanıtım ve sorunlar hakkında istişarelerde bulundu ve Görevini devraldığı Dr.Öğr. Üyesi Ömer ÇEÇEN'e plaket takdim ederek bugüne kadar Yapmış Olduğu Hizmetlerden Dolayı Teşekkür Etti. Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu; Yaklaşık 4 bin yıllık tarihi bulunan ilçedeki doğal güzelliklerin son yıllarda keşfedilmeye başlandığını ifade eden Zorlu, İlçemizin son yıllarda doğaseverlere ve farklılık arayanlara bir alternatif olmaya başladığını söyledi. Eğitime vurgu yapan ZORLU İlçemizin gelişmesi ve tanıtılması için hepimizin el ele vermesi gerektiğini de vurguladı. Öğr. Gör. Yusuf Alparslan ARGUN “Üniversitemizin gelişmesi ve güçlenmesi ilçemizin gelişmesi ve güçlenmesidir” diyerek davete katılan herkese teşekkürlerini iletti. Davet iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.

Ermenekli hayırsever iş adamı hasan kalan tarafından inşası yapılan ve bu dönem öğrenci kabulüne başlayan Uysal Ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda verilen davette İlçemizdeki Yüksekokullardaki yeni böllüm ve programların açılması,öğrenci sayılarının çoğaltılması İlçemizin ve okullarımızın gelişmesi ve daha da ileriye gitmesi amacıyla kamu kurum ve kuruluşları daire amirleri,sivil toplum kuruluşları, parti temsilcileri ve hayırsever işadamları; Karamanoğlu MehmetBey Üniversitesi Ermenek Meslek Yüksekokulu nun davetine katıldı.Davette Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu,İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır, Dr.Öğr. Üyesi Ömer ÇEÇEN, Öğr. Gör. Yusuf Alparslan ARGUN ve Ermenekli İş İnsanı Hasan Kalan konuşma yaptılar.

Herkesin gelmesi ile birlikte başlıyan davet Karamanoğlu MehmetBey Üniversitesi Ermenek Meslek Yüksekokulu müdürü ve Uysal ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Vekilliği görevlerini devreden Dr.Öğr. Üyesi Ömer ÇEÇEN'in açılış konuşması ile başladı.Konusmasını Yeni Müdür ve Müdür vekilliğine atanan Öğr. Gör. Yusuf Alparslan ARGUN'a bıraktı. ARGUN “bizler Ermenek sevdalıları olarak el birliği ile hem Üniversitemizi hemde Ermenek’i geliştirmek için tüm gayretimiz ile çalışmalıyız” diyerek Yüksekokullarımızın ve İlçemizin önünün açılması,gelişmesi,tanıtım ve sorunlar hakkında istişarelerde bulundu ve Görevini devraldığı Dr.Öğr. Üyesi Ömer ÇEÇEN'e plaket takdim ederek bugüne kadar Yapmış Olduğu Hizmetlerden Dolayı Teşekkür Etti.

Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu; Yaklaşık 4 bin yıllık tarihi bulunan ilçedeki doğal güzelliklerin son yıllarda keşfedilmeye başlandığını ifade eden Zorlu, İlçemizin son yıllarda doğaseverlere ve farklılık arayanlara bir alternatif olmaya başladığını söyledi. Eğitime vurgu yapan ZORLU İlçemizin gelişmesi ve tanıtılması için hepimizin el ele vermesi gerektiğini de vurguladı.

Öğr. Gör. Yusuf Alparslan ARGUN “Üniversitemizin gelişmesi ve güçlenmesi ilçemizin gelişmesi ve güçlenmesidir” diyerek davete katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Davet iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.