Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İLÇEMİZDE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI YAPILDI

24.11.2022 - 16:11, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1869+ kez okundu.
 

İLÇEMİZDE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI YAPILDI

24 Kasım Öğretmenler günü ilçemizde  Hükümet Meydanında Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk konulmasıyla başladı. Kutlama programı saat 10:00’da Ahmet Keleşoğlu Kültür merkezinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.Ermenek Uysal Hasan Kalan Fen Lisesi tarafından hazırlanan program dâhilinde Seremoni gösterileri, şiirlerin okunması, ölümsüz öğretmenler adlı dramatizasyon gösterisi, öğretmenler korosu ve emekli öğretmen Pervin Bademci’nin ‘’Ben Öğretmen Olmak İstiyorum’’ adlı şiiri büyük beğeni topladı. Program Emekli Öğretmen Hasan Toslak hizmet ve şeref belgesinin verilmesi ve 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla geçtiğimiz günlerde vefat eden Mustafa Uğur anısına düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle son buldu. Programa İlçemiz Ermenek Kaymakamı, Ermenek Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı ile İlçe Siyasi Parti Başkanları, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Daire Amirleri, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.

24 Kasım Öğretmenler günü ilçemizde  Hükümet Meydanında Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk konulmasıyla başladı.

Kutlama programı saat 10:00’da Ahmet Keleşoğlu Kültür merkezinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.Ermenek Uysal Hasan Kalan Fen Lisesi tarafından hazırlanan program dâhilinde
Seremoni gösterileri, şiirlerin okunması, ölümsüz öğretmenler adlı dramatizasyon gösterisi, öğretmenler korosu ve emekli öğretmen Pervin Bademci’nin ‘’Ben Öğretmen Olmak İstiyorum’’ adlı şiiri büyük beğeni topladı.
Program Emekli Öğretmen Hasan Toslak hizmet ve şeref belgesinin verilmesi ve 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla geçtiğimiz günlerde vefat eden Mustafa Uğur anısına düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.
Programa İlçemiz Ermenek Kaymakamı, Ermenek Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı ile İlçe Siyasi Parti Başkanları, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Daire Amirleri, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.