Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İL GENEL MECLİSİ KAZIMKARABEKİR’DE

08.07.2021 - 08:45, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2380+ kez okundu.
 

İL GENEL MECLİSİ KAZIMKARABEKİR’DE

Karaman İl Genel Meclisi devam eden Temmuz Ayı Meclis Toplantılarının üçüncü gününde Meclis Toplantısını Kazımkarabekir’de gerçekleştirdi. Meclis Toplantısı öncesinde ilk olarak Kazımkarabekir Kaymakamı Muhammed Enes ÇIKRIK’ı ziyaret eden İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup ÇAYIR ve İl Genel Meclisi Üyeleri Kaymakamlık ziyaretinin ardından hep birlikte Kazımkarabekir Belediye Başkanı Recep BOYACIOĞLU’nu ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından Kaymakam ÇIKRIK ve Belediye Başkanı BOYACIOĞLU ile birlikte Meclis Toplantısı öncesinde İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yener TERLEMEZ ve İl Özel İdaresi birim Müdürlerinin de katılımıyla Kazımkarabekir İlçesi Köy ve Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Başkan ÇAYIR yapmış olduğu açılış konuşmasında: ‘Kazımkarabekir Paşamızın da Atayurdu olan güzide ilçemiz Kazımkarabekirde, ilçe olmasından bu yana ilk kez bir Meclis Toplantısı gerçekleştirecek olduğumuz için mutluyuz. Ayrıca yıllarca birlikte hizmet ettiğimiz ve vefatlarından derin üzüntü duyduğumuz geçmiş dönem Kazımkarabekir İl Genel Meclis Üyeliği görevlerinde hizmet eden kıymetli arkadaşlarımız Mustafa BOYACIOĞLU ve Mustafa BAYRAM’ı da saygı ve rahmetle anıyoruz ve ailelerine tekrar başsağlığı diliyoruz.’ dedi. Görüşmede söz alarak bir konuşma yapan Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Adem KAPAR: ‘Meclis Başkanı olduğu dönemde ve bugün de dahil olmak üzere Kazımkarabekir’e yapılan yatırımları değerlendirerek ilçemizin ihtiyaçlarının imkanlar dahilinde karşılandığını vurguladı.’ Konuşmaların ardından Başkan ÇAYIR ve Meclis Üyeleri Muhtarların istek ve ihtiyaçları ile İlçeye yapılan ve yapılması planlanan yatırımları değerlendirdiler. Muhtarlarla yapılan toplantı sonrasında Belediye Konferans Salonunda bir araya gelerek İl Genel Meclisi Toplantısını gerçekleştiren Başkan ÇAYIR ve Meclis Üyeleri ilçelerimize ivme katmak, sorunları yerinde görmek amacıyla zaman içerisinde tüm ilçelerimizde İl Genel Meclisi Toplantılarını gerçekleştireceklerini dile getirdiler. Meclis Toplantısının ardından İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup ÇAYIR ve Meclis Üyeleri köy meydanında Sayın Valimiz Mehmet Alparslan IŞIK ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Evren ÇAKIR ile bir araya geldiler ve köy kahvesinde vatandaşlar ile görüşerek misafirperverliklerinden dolayı Kaymakam Muhammed Enes ÇIKRIK’a, Belediye Başkanı Recep BOYACIOĞLU’na ve Kazımkarabekir İl Genel Meclis Üyeleri Durmuş DEMİRCİ ve Durmuş KILBASANLI’ya teşekkür ederek ilçeden ayrıldılar.

Karaman İl Genel Meclisi devam eden Temmuz Ayı Meclis Toplantılarının üçüncü gününde Meclis Toplantısını Kazımkarabekir’de gerçekleştirdi.

Meclis Toplantısı öncesinde ilk olarak Kazımkarabekir Kaymakamı Muhammed Enes ÇIKRIK’ı ziyaret eden İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup ÇAYIR ve İl Genel Meclisi Üyeleri Kaymakamlık ziyaretinin ardından hep birlikte Kazımkarabekir Belediye Başkanı Recep BOYACIOĞLU’nu ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından Kaymakam ÇIKRIK ve Belediye Başkanı BOYACIOĞLU ile birlikte Meclis Toplantısı öncesinde İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yener TERLEMEZ ve İl Özel İdaresi birim Müdürlerinin de katılımıyla Kazımkarabekir İlçesi Köy ve Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Başkan ÇAYIR yapmış olduğu açılış konuşmasında:

‘Kazımkarabekir Paşamızın da Atayurdu olan güzide ilçemiz Kazımkarabekirde, ilçe olmasından bu yana ilk kez bir Meclis Toplantısı gerçekleştirecek olduğumuz için mutluyuz. Ayrıca yıllarca birlikte hizmet ettiğimiz ve vefatlarından derin üzüntü duyduğumuz geçmiş dönem Kazımkarabekir İl Genel Meclis Üyeliği görevlerinde hizmet eden kıymetli arkadaşlarımız Mustafa BOYACIOĞLU ve Mustafa BAYRAM’ı da saygı ve rahmetle anıyoruz ve ailelerine tekrar başsağlığı diliyoruz.’ dedi.

Görüşmede söz alarak bir konuşma yapan Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Adem KAPAR: ‘Meclis Başkanı olduğu dönemde ve bugün de dahil olmak üzere Kazımkarabekir’e yapılan yatırımları değerlendirerek ilçemizin ihtiyaçlarının imkanlar dahilinde karşılandığını vurguladı.’

Konuşmaların ardından Başkan ÇAYIR ve Meclis Üyeleri Muhtarların istek ve ihtiyaçları ile İlçeye yapılan ve yapılması planlanan yatırımları değerlendirdiler.

Muhtarlarla yapılan toplantı sonrasında Belediye Konferans Salonunda bir araya gelerek İl Genel Meclisi Toplantısını gerçekleştiren Başkan ÇAYIR ve Meclis Üyeleri ilçelerimize ivme katmak, sorunları yerinde görmek amacıyla zaman içerisinde tüm ilçelerimizde İl Genel Meclisi Toplantılarını gerçekleştireceklerini dile getirdiler.

Meclis Toplantısının ardından İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup ÇAYIR ve Meclis Üyeleri köy meydanında Sayın Valimiz Mehmet Alparslan IŞIK ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Evren ÇAKIR ile bir araya geldiler ve köy kahvesinde vatandaşlar ile görüşerek misafirperverliklerinden dolayı Kaymakam Muhammed Enes ÇIKRIK’a, Belediye Başkanı Recep BOYACIOĞLU’na ve Kazımkarabekir

İl Genel Meclis Üyeleri Durmuş DEMİRCİ ve Durmuş KILBASANLI’ya teşekkür ederek ilçeden ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.