Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İl Genel Meclis Başkanı Eyyup ÇAYIR'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

28.10.2021 - 14:21, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2166+ kez okundu.
 

İl Genel Meclis Başkanı Eyyup ÇAYIR'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

 Türkiye Cumhuriyeti  98. yılında Devlet ve Milletiyle el ele vererek muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma hedefine doğru emin adımlarla süratle ilerlerken, bu millet bugünlere nasıl gelindiğini unutmayacaktır.   Şanlı tarihimize, milli benliğimize sahip çıkacak, çağdaş uygarlık yolunda kararlı bir biçimde yürümeye devam edecektir. İnsanların her bakımdan mutlu olduğu, güçlü, zengin, müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Milli hedeflerimize ulaşmak için ihtiyaç duyduğumuz güç, İstiklal Mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunda gizli olduğu asla unutulmamalıdır. Bu nedenle, bizlere düşen en önemli görev; Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü sağlamak, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmayı yegane amaç olarak kabul ederek çalışmak ve gelecek nesillere müreffeh bir Türkiye bırakmaktır.    Bu duygu ve düşüncelerle; mukaddes vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin taçlanarak, Cumhuriyetimizin kurulduğu bu anlamlı yıldönümünde, Cumhuriyetimizi bize armağan eden Büyük Atatürk ve Silah Arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Büyük Türk Milletinin ve Siz Kıymetli Hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.  
 Türkiye Cumhuriyeti  98. yılında Devlet ve Milletiyle el ele vererek muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma hedefine doğru emin adımlarla süratle ilerlerken, bu millet bugünlere nasıl gelindiğini unutmayacaktır.
  Şanlı tarihimize, milli benliğimize sahip çıkacak, çağdaş uygarlık yolunda kararlı bir biçimde yürümeye devam edecektir. İnsanların her bakımdan mutlu olduğu, güçlü, zengin, müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Milli hedeflerimize ulaşmak için ihtiyaç duyduğumuz güç, İstiklal Mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunda gizli olduğu asla unutulmamalıdır. Bu nedenle, bizlere düşen en önemli görev; Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü sağlamak, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmayı yegane amaç olarak kabul ederek çalışmak ve gelecek nesillere müreffeh bir Türkiye bırakmaktır.
   Bu duygu ve düşüncelerle; mukaddes vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin taçlanarak, Cumhuriyetimizin kurulduğu bu anlamlı yıldönümünde, Cumhuriyetimizi bize armağan eden Büyük Atatürk ve Silah Arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Büyük Türk Milletinin ve Siz Kıymetli Hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.