Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İL GENEL MECLİS BAŞKANI EYYUP ÇAYIR’IN 10 KASIM MESAJI

10.11.2022 - 15:11, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1664+ kez okundu.
 

İL GENEL MECLİS BAŞKANI EYYUP ÇAYIR’IN 10 KASIM MESAJI

Başkan ÇAYIR mesajında; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84. yılında saygıyla anıyoruz. Bizlere düşen görev; “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözüyle emaneti olan ülkemizi, O'nun hedef ve idealleri doğrultusunda, birlik ve beraberlik içerisinde ileriye taşımak ve daha çok çalışmaktır. Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmak O’na duyduğumuz saygının ve sevginin en güzel ifadesi olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesinde gücünü Türk Milleti’ne olan inanç ve güveninden alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 84. yıl dönümünde bir kez daha şükran, minnet ve saygıyla anıyorum.dedi.

Başkan ÇAYIR mesajında;

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84. yılında saygıyla anıyoruz.

Bizlere düşen görev; “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözüyle emaneti olan ülkemizi, O'nun hedef ve idealleri doğrultusunda, birlik ve beraberlik içerisinde ileriye taşımak ve daha çok çalışmaktır. Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmak O’na duyduğumuz saygının ve sevginin en güzel ifadesi olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesinde gücünü Türk Milleti’ne olan inanç ve güveninden alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 84. yıl dönümünde bir kez daha şükran, minnet ve saygıyla anıyorum.dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.