Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

HASTANEYE GİDECEKLERİN DİKKATİNE!!!!!

16.05.2022 - 20:26, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1946+ kez okundu.
 

HASTANEYE GİDECEKLERİN DİKKATİNE!!!!!

17-18 Mayıs'ta hekimler eylemde! Ermenek Devlet Hastanesi Hekimsen Sendikası Üyeleri de eyleme destek verecekler.
Hekimler Ne İstiyor? Yapılan açıklamada; ''Bizler, başka çare bulamadıkları için   özel hastanede ve yurt dışında calısmaya başlayan hekimler nedeniyle her gecen gün sayılari azalan  , bu zor şartlarda bile  halen devlette çalışmaya devam  eden , Vatanını devletini milletini çok  seven, milletine  en güzel şekliyle hizmet etmek isteyen ve bunun için tüm gençliğini harcayan  fedakar Türk Hekimleriyiz... Artık  geçim kaygısı, gelecek kaygısı duymadan canımızdan çok sevdiğimiz mesleğimizi huzurla yapmak istiyoruz....  Hastalarimiza hakettikleri vakti ayırmak, gereken özeni göstermek istiyoruz.  Artık canımız malımız güvende olsun istiyoruz... Hastane girişlerinde de dedektörler olsun... Şerefli mesleğimizi yaparken canımıza kastedenler en ağır cezayı alsın istiyoruz.... Gün geçtikçe  kaybolan itibarimizı geri istiyoruz ...  Bizler hekim olabilmek için çok büyük bedeller ödedik...Kolay hekim olmadık biz. Yaşıtlarimiz hayatlarını yaşarken bizler hayatımızın en güzel günlerinde milletimize faydalı olabilmek ve en güzel şekilde hizmet edebilmek   için gecelerce  gündüzlerce ders çalıştık, çok zorlu sınavlardan geçtik... Ne kendimize ne de ailemize hiç vakit ayıramadık , Ama biz bundan hiç gocunmadık ; Çünkü  bizler mesleğimizi çok seviyoruz... Ülkemizde kalıp kendi halkımıza hizmet etmek istiyoruz.  Tek istediğimiz  Hakettiğimiz...       Bunun için çok bedel ödediğimiz  iade-i itibarimiz...       Mücadelemiz bunun için..... Artık yöneticiler bizim vekilimiz olan hekim sendikalarını muhatap alsin, birlikte dertlerimizin çözümünü sağlasinlar istiyoruz. işte bu nedenlerle ilerde tamamen gitmemek  için  17-18 Mayısta iş bırakıyoruz.''denildi.
17-18 Mayıs'ta hekimler eylemde! Ermenek Devlet Hastanesi Hekimsen Sendikası Üyeleri de eyleme destek verecekler.

Hekimler Ne İstiyor?

Yapılan açıklamada;

''Bizler, başka çare bulamadıkları için   özel hastanede ve yurt dışında calısmaya başlayan hekimler nedeniyle her gecen gün sayılari azalan  , bu zor şartlarda bile  halen devlette çalışmaya devam  eden , Vatanını devletini milletini çok  seven, milletine  en güzel şekliyle hizmet etmek isteyen ve bunun için tüm gençliğini harcayan  fedakar Türk Hekimleriyiz...

Artık  geçim kaygısı, gelecek kaygısı duymadan canımızdan çok sevdiğimiz mesleğimizi huzurla yapmak istiyoruz....

 Hastalarimiza hakettikleri vakti ayırmak, gereken özeni göstermek istiyoruz.

 Artık canımız malımız güvende olsun istiyoruz... Hastane girişlerinde de dedektörler olsun... Şerefli mesleğimizi yaparken canımıza kastedenler en ağır cezayı alsın istiyoruz....

Gün geçtikçe  kaybolan itibarimizı geri istiyoruz ... 

Bizler hekim olabilmek için çok büyük bedeller ödedik...Kolay hekim olmadık biz. Yaşıtlarimiz hayatlarını yaşarken bizler hayatımızın en güzel günlerinde milletimize faydalı olabilmek ve en güzel şekilde hizmet edebilmek   için gecelerce  gündüzlerce ders çalıştık, çok zorlu sınavlardan geçtik... Ne kendimize ne de ailemize hiç vakit ayıramadık , Ama biz bundan hiç gocunmadık ; Çünkü  bizler mesleğimizi çok seviyoruz... Ülkemizde kalıp kendi halkımıza hizmet etmek istiyoruz.

 Tek istediğimiz  Hakettiğimiz...
      Bunun için çok bedel ödediğimiz  iade-i itibarimiz...
      Mücadelemiz bunun için.....

Artık yöneticiler bizim vekilimiz olan hekim sendikalarını muhatap alsin, birlikte dertlerimizin çözümünü sağlasinlar istiyoruz.

işte bu nedenlerle ilerde tamamen gitmemek  için  17-18 Mayısta iş bırakıyoruz.''denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.