Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERMENEK'TE EKMEK YOK DİYEN ÇALIŞANI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

01.08.2022 - 13:08, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1465+ kez okundu.
 

ERMENEK'TE EKMEK YOK DİYEN ÇALIŞANI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

17 yaşındaki genç tarafından ekmek yok dediği için bıçaklanarak öldürüldü
Olay, bu gece saat 02.00 sıralarında ilçemiz Çınarlısu Mahallesi Tolmedrese Caddesi üzerinde bulunan fırında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, alkollü bir şekilde ekmek almak için fırına giden 17 yaşındaki Y.A., ekmeğin olmadığını söyleyen fırın çalışanı Ümit Büber ile tartışmaya başladı. Tartışma sonrası olay yerinden uzaklaştırılan Y.A.  getirdiği bıçakla fırının önünde saklanıp Ümit Büber’in dışarı çıkmasını bekledi. Y.A., bir süre sonra dışarıya çıkan Ümit Büber’e bıçakla saldırdı. Bıçak darbeleri ile Büber’i ağır yaralayan şahıs, daha sonra diğer fırın çalışanı D.Ö.’ye de saldırdı. Saldırganın elinden kaçarak canını zor kurtaran D.Ö., sabah ezanını okumak için camiye gelen imamdan yardım istedi. Cami imamı D.Ö.’yü imam odasına saklarken, durumu hemen polise bildirdi. Fırına gelen ekipler cinayet zanlısı Y.A’.yı kısa süre içinde yakalayarak gözaltına aldı. Kanlar içinde yerde yatan Ümit Büber için sağlık ekibi çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde Büber’in hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ümit Büber’in cenazesi Ermenek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.  Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
17 yaşındaki genç tarafından ekmek yok dediği için bıçaklanarak öldürüldü

Olay, bu gece saat 02.00 sıralarında ilçemiz Çınarlısu Mahallesi Tolmedrese Caddesi üzerinde bulunan fırında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, alkollü bir şekilde ekmek almak için fırına giden 17 yaşındaki Y.A., ekmeğin olmadığını söyleyen fırın çalışanı Ümit Büber ile tartışmaya başladı. Tartışma sonrası olay yerinden uzaklaştırılan Y.A.  getirdiği bıçakla fırının önünde saklanıp Ümit Büber’in dışarı çıkmasını bekledi. Y.A., bir süre sonra dışarıya çıkan Ümit Büber’e bıçakla saldırdı. Bıçak darbeleri ile Büber’i ağır yaralayan şahıs, daha sonra diğer fırın çalışanı D.Ö.’ye de saldırdı. Saldırganın elinden kaçarak canını zor kurtaran D.Ö., sabah ezanını okumak için camiye gelen imamdan yardım istedi. Cami imamı D.Ö.’yü imam odasına saklarken, durumu hemen polise bildirdi. Fırına gelen ekipler cinayet zanlısı Y.A’.yı kısa süre içinde yakalayarak gözaltına aldı. Kanlar içinde yerde yatan Ümit Büber için sağlık ekibi çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde Büber’in hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ümit Büber’in cenazesi Ermenek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.