Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERMENEK MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI MURAT ÇALIŞKAN GÜVEN TAZELEDİ

25.06.2021 - 13:50, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1325+ kez okundu.
 

ERMENEK MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI MURAT ÇALIŞKAN GÜVEN TAZELEDİ

25.06.2021 Tarhinde yapılan Genel Kurul Toplantısında 2022-2023 Yılı Muhtarlar Derneği Başkanlığına tek aday olarak seçilmiştir. İlçemiz çevre Kasaba ve Köylerdeki tüm Muhtarların katılımı ile gerçekleştirilen seçimde önceki Başkan ''ÇALIŞKAN'' Tek Aday olarak Güven Tazeledi ve seçimi kazandı.Yesil Ermenek Gazetesi olarak Başkan ÇALIŞKAN'A yeni görevinde başarılar dileriz.

25.06.2021 Tarhinde yapılan Genel Kurul Toplantısında 2022-2023 Yılı Muhtarlar Derneği Başkanlığına tek aday olarak seçilmiştir.

İlçemiz çevre Kasaba ve Köylerdeki tüm Muhtarların katılımı ile gerçekleştirilen seçimde önceki Başkan ''ÇALIŞKAN'' Tek Aday olarak Güven Tazeledi ve seçimi kazandı.Yesil Ermenek Gazetesi olarak Başkan ÇALIŞKAN'A yeni görevinde başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.