Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERMENEK KAR FESTİVALİ ÇOŞKUYLA KUTLANDI

21.02.2022 - 19:37, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2246+ kez okundu.
 

ERMENEK KAR FESTİVALİ ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Ermenek Kaymakamlığı, Ermenek Belediyesi, ERSEV ve ERDOK’un birlikte düzenlediği ve bu yıl ilki gerçekleştirilen “Ermenek Kar Festivali” çoşkuyla kutlandı. 19 Şubat 2022 Cumartesi günü İlçemiz Bozdağ Kayak Merkezinde düzenlenen ve yoğun bir katılımla gerçekleştirilen etkinliğe; Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın yanı sıra Hazine ve Maliye eski Bakanı Lütfi Elvan, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Ermenek Kaymakamı Hacı Osman Hökelekli, Belediye Başkanı Atilla Zorlu, İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır, il genel meclis üyeleri ile siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.  İlçemizde kış turizmini canlandırmak ve bölgeyi cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlayan ve bu yıl ilk defa gerçekleştirilen Ermenek Kar Festivalinin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Mehmet Alpaslan Işık; “Kültürel zenginliğine ve doğal güzelliklere sahip olan Karaman ilimizin bu şirin ilçesinde bu yıl ilk defa yapılan “Kar Festivalinin” geleneksel hale dönüşmesi, her yıl “Kar Festivalinin” düzenlenmesi ve birlik ve beraberliğimize vesile olması temennimdir. Bozdağ Kayak Merkezimize il özel idaremiz aracılığıyla yapılacak olan kafeterya ve diğer alanların hizmete açılmasıyla Ermenek ilçemizin kış turizmi açısından gelişmesine katkısı olacaktır. Bu vesile ile festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan da Ermenek'in güçlü altyapısıyla, Turkuaz gölüyle, yemyeşil bağ ve bahçeleriyle, bu güzel kayak merkeziyle ülkenin nadide ilçelerinden biri olduğunu ifade etti. Ermenek Kayak Merkezi'nin şimdiden birçok ziyaretçi ağırladığını ifade eden Elvan, "Bu kayak merkezi gençlik zamanlarımızda hepimizin hayaliydi. Bu gerçekleşti. Burayı tüm halkımız, civar illerden gelen vatandaşlarımız yoğun olarak kullanıyor. Çok sayıda Rus ziyaretçinin buraya geldiğini duydum. Burası çok daha gelişecek. Bu vesileyle Gençlik ve Spor Bakanımıza da teşekkür ediyorum. Çünkü ne eksiğiminiz varsa ilgilendi." diye konuştu. İlk defa yapılmasına rağmen eksiksiz bir organizenin gerçekleşmesinde baş rolü İl Genel Meclis Başkanı Eyüp Çayır oynadı. Siyaset de ustalık dönemini de geride bırakan Eyüp Çayır, başta Bakanımız Lütfi Elvan olmak üzere Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, Vali Mehmet Alpaslan Işık, Ak Parti Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, protokol ve vatandaşlarla yakından ilgilenerek  tam bir misafirperverlik örneği gösterdi.

Ermenek Kaymakamlığı, Ermenek Belediyesi, ERSEV ve ERDOK’un birlikte düzenlediği ve bu yıl ilki gerçekleştirilen “Ermenek Kar Festivali” çoşkuyla kutlandı.

19 Şubat 2022 Cumartesi günü İlçemiz Bozdağ Kayak Merkezinde düzenlenen ve yoğun bir katılımla gerçekleştirilen etkinliğe; Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın yanı sıra Hazine ve Maliye eski Bakanı Lütfi Elvan, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Ermenek Kaymakamı Hacı Osman Hökelekli, Belediye Başkanı Atilla Zorlu, İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır, il genel meclis üyeleri ile siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

İlçemizde kış turizmini canlandırmak ve bölgeyi cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlayan ve bu yıl ilk defa gerçekleştirilen Ermenek Kar Festivalinin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Mehmet Alpaslan Işık; “Kültürel zenginliğine ve doğal güzelliklere sahip olan Karaman ilimizin bu şirin ilçesinde bu yıl ilk defa yapılan “Kar Festivalinin” geleneksel hale dönüşmesi, her yıl “Kar Festivalinin” düzenlenmesi ve birlik ve beraberliğimize vesile olması temennimdir. Bozdağ Kayak Merkezimize il özel idaremiz aracılığıyla yapılacak olan kafeterya ve diğer alanların hizmete açılmasıyla Ermenek ilçemizin kış turizmi açısından gelişmesine katkısı olacaktır. Bu vesile ile festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan da Ermenek'in güçlü altyapısıyla, Turkuaz gölüyle, yemyeşil bağ ve bahçeleriyle, bu güzel kayak merkeziyle ülkenin nadide ilçelerinden biri olduğunu ifade etti.
Ermenek Kayak Merkezi'nin şimdiden birçok ziyaretçi ağırladığını ifade eden Elvan, "Bu kayak merkezi gençlik zamanlarımızda hepimizin hayaliydi. Bu gerçekleşti. Burayı tüm halkımız, civar illerden gelen vatandaşlarımız yoğun olarak kullanıyor. Çok sayıda Rus ziyaretçinin buraya geldiğini duydum. Burası çok daha gelişecek. Bu vesileyle Gençlik ve Spor Bakanımıza da teşekkür ediyorum. Çünkü ne eksiğiminiz varsa ilgilendi." diye konuştu.

İlk defa yapılmasına rağmen eksiksiz bir organizenin gerçekleşmesinde baş rolü İl Genel Meclis Başkanı Eyüp Çayır oynadı. Siyaset de ustalık dönemini de geride bırakan Eyüp Çayır, başta Bakanımız Lütfi Elvan olmak üzere Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, Vali Mehmet Alpaslan Işık, Ak Parti Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, protokol ve vatandaşlarla yakından ilgilenerek  tam bir misafirperverlik örneği gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.