Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERMENEK KAR FESTİVALİ

10.02.2022 - 10:54, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2332+ kez okundu.
 

ERMENEK KAR FESTİVALİ

Yapılacak olan etkinliklerde kayak, kızak,  kar raftingi, kar güreşi, kardan adam yapımı,  folklor gösterisinin yanı sıra sucuk partisi yapılacak. İlçemiz, çevre il ve ilçeler,dışardan gelen misafirlerinde  katkısıyla muhteşem renkli bir ortamın oluşacağı şimdiden gözleniyor. Bu yıl ilk defa düzenlenecek olan Ermenek Kar Festivaline yoğun katılım bekleniyor. Orta Toroslar'da baraj gölleri, tarihi alanları ve bozulmamış doğasıyla dikkat çeken  ilçemizdeki Bozdağ Kayak Merkezi, kış turizminde alternatif olmak istiyor.İlçemizde bulunan Bozdağ Kayak Merkezi Karaman,Alanya,Anamur ve Mersin dörtgeninin ortasında yer alıyor.İlçemiz merkezine yaklasık 7 km mesafede bulunan Bozdağ Kayak Merkezi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde hizmet veriyor. Yaklaşık 1 km uzunluğunda bir piste sahip olan Bozdağ Kayak Merkezinde pistin üst kısımlarına cıkmak için mekanik tesis bulunuyor. Pistin üst kısmındaki zirveye cıktığınız zaman Ermenek Turkuaz Baraj gölünü o eşsiz manzarayı  izleme imkanına sahip oluyorsunuz. Bozdağ Kayak Merkezinde konaklama amacıyla bir otel bulunmuyor fakat yakın mesafede bulunun İlçemizdeki Oteller gelecek olan  misafirlerini bekliyor. Bozdağ Kayak merkezi şu anda daha çok çevre il ve ilçelerden günübirlik kayak turları için gelen ziyaretçilerini ağırlıyor.Ermenek Bozdağ Kayak Merkezi rakımı Tesisin bulunduğu noktada 1700 mt iken,pistin üst bölgesinde 1850 metreye kadar çıkılıyor.Bozdağ Kayak Merkezinde pistin üst bölgesine ulaşım için bir adet Teleski (T-bar) bulunuyor.Teleski 400 mt kadar sizi yukarıya taşıyor.Kısacası İlçemizdeki bütün Güzellikler sizi ağırlamayı bekliyor.    

Yapılacak olan etkinliklerde kayak, kızak,  kar raftingi, kar güreşi, kardan adam yapımı,  folklor gösterisinin yanı sıra sucuk partisi yapılacak. İlçemiz, çevre il ve ilçeler,dışardan gelen misafirlerinde  katkısıyla muhteşem renkli bir ortamın oluşacağı şimdiden gözleniyor.

Bu yıl ilk defa düzenlenecek olan Ermenek Kar Festivaline yoğun katılım bekleniyor.

Orta Toroslar'da baraj gölleri, tarihi alanları ve bozulmamış doğasıyla dikkat çeken  ilçemizdeki Bozdağ Kayak Merkezi, kış turizminde alternatif olmak istiyor.İlçemizde bulunan Bozdağ Kayak Merkezi Karaman,Alanya,Anamur ve Mersin dörtgeninin ortasında yer alıyor.İlçemiz merkezine yaklasık 7 km mesafede bulunan Bozdağ Kayak Merkezi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde hizmet veriyor.

Yaklaşık 1 km uzunluğunda bir piste sahip olan Bozdağ Kayak Merkezinde pistin üst kısımlarına cıkmak için mekanik tesis bulunuyor.

Pistin üst kısmındaki zirveye cıktığınız zaman Ermenek Turkuaz Baraj gölünü o eşsiz manzarayı  izleme imkanına sahip oluyorsunuz.

Bozdağ Kayak Merkezinde konaklama amacıyla bir otel bulunmuyor fakat yakın mesafede bulunun İlçemizdeki Oteller gelecek olan  misafirlerini bekliyor.

Bozdağ Kayak merkezi şu anda daha çok çevre il ve ilçelerden günübirlik kayak turları için gelen ziyaretçilerini ağırlıyor.Ermenek Bozdağ Kayak Merkezi rakımı Tesisin bulunduğu noktada 1700 mt iken,pistin üst bölgesinde 1850 metreye kadar çıkılıyor.Bozdağ Kayak Merkezinde pistin üst bölgesine ulaşım için bir adet Teleski (T-bar) bulunuyor.Teleski 400 mt kadar sizi yukarıya taşıyor.Kısacası İlçemizdeki bütün Güzellikler sizi ağırlamayı bekliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.