Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERMENEK ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI ALİ BARDAK'IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

28.10.2021 - 14:03, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1473+ kez okundu.
 

ERMENEK ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI ALİ BARDAK'IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümünü kıvanç ve büyük bir coşku ile kutluyoruz. Tüm vatandaşlarımızın ve Ermenekli hemşehrilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, canlarını feda ederek bu aziz vatanı bizlere emanet eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle yad eder, Tüm Ermenekli  hemşehrilerime en kalbi selam ve muhabbetlerimi sunarım.” dedi  

“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümünü kıvanç ve büyük bir coşku ile kutluyoruz. Tüm vatandaşlarımızın ve Ermenekli hemşehrilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

 Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, canlarını feda ederek bu aziz vatanı bizlere emanet eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle yad eder, Tüm Ermenekli  hemşehrilerime en kalbi selam ve muhabbetlerimi sunarım.” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.