Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERMENEK EFSANELERİ OKUYUCU İLE BULUŞTU

09.03.2022 - 14:40, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2298+ kez okundu.
 

ERMENEK EFSANELERİ OKUYUCU İLE BULUŞTU

Çimke Yayınları tarafından basımı yapılan Ermenekli eğitimci yazarlarımızdan Emekli Öğretmen Durmuş Ali Özbek’in 164 sayfalık yeni kitabı “ERMENEK EFSANELERİ” ile yeniden okuyucularla buluştu.
“ERMENEK EFSANELERİ” kitabında yer alan 58 adet efsane Ermenek, Başyayla, Sarıveliler merkez ve köylerinden derlenmiş. Kitapta yer alan efsanelerden bazıları ek anlatımlar ve destansı şiirlerle bezenmiştir. Çimke Yayınları Editörü Ahmet Aka, Ermenek Efsaneleri kitabı hakkında; "Son yıllarda Ermenek hakkında edebiyat, bilim, araştırma ve derleme alanında çok seçkin eserler ortaya çıkmaya devam ediyor. Yöre yazarlarının böyle değerli eserler üreterek okuyucu ulaştırma çabalarını gerçekten tebrik ediyoruz. Ermenekli eğitimci yazarlarımızdan Emekli Öğretmen Durmuş Ali Özbek’in bu alanda yayınevimizin bastığı üçüncü kitaptır. Ermenek Efsaneleri kitabıyla Ermenek, Başyayla, Sarıveliler merkez ve köylerinden bugüne kadar yayınlanmamış 58 efsane ve efsaneye bağlı destanın (şiir) yer aldığı okunacak değerde bir kitap ortaya çıkmıştır. Yazarımız ı tebrik eder, Taşeli yöremiz için hayırlı olmasını dileriz.” dedi.   İnternet üzerinden yaygın bir şekilde satışa sunulan kitaba ulaşmak için yazarın e-posta adresinden (durmusaliozbek@hotmail.com) ve yazarın telefonundan, (whatsapp) 0535 544 97 67 numaradan istekte bulunarak ptt kargo ile “ERMENEK EFSANELERİ” kitabına sahip olabilirsiniz. “ERMENEK EFSANELERİ” kitabının fiyatı 40 TL. olarak belirlenmiş olup, internetten istekte bulunanlar ptt kargo ücretini kendileri ödeyebilecekleri gibi istekleri doğrultusunda kargo dahil 45 TL. EFT ederlerse kitap ivedi şekilde adreslerine gönderileceği ifade edildi. İstekte bulunacak okurlar yazarın iletişim adresine kendi adres ve telefon numaralarını yazmaları gerekir.   Durmuş Ali ÖZBEK Tel + Whatsapp: 0535 544 97 67 E-Posta: durmusaliozbek@hotmail.com İBAN: TR 4000 0100 1916 3591 0274 5011
Çimke Yayınları tarafından basımı yapılan Ermenekli eğitimci yazarlarımızdan Emekli Öğretmen Durmuş Ali Özbek’in 164 sayfalık yeni kitabı “ERMENEK EFSANELERİ” ile yeniden okuyucularla buluştu.

“ERMENEK EFSANELERİ” kitabında yer alan 58 adet efsane Ermenek, Başyayla, Sarıveliler merkez ve köylerinden derlenmiş. Kitapta yer alan efsanelerden bazıları ek anlatımlar ve destansı şiirlerle bezenmiştir.

Çimke Yayınları Editörü Ahmet Aka, Ermenek Efsaneleri kitabı hakkında; "Son yıllarda Ermenek hakkında edebiyat, bilim, araştırma ve derleme alanında çok seçkin eserler ortaya çıkmaya devam ediyor. Yöre yazarlarının böyle değerli eserler üreterek okuyucu ulaştırma çabalarını gerçekten tebrik ediyoruz. Ermenekli eğitimci yazarlarımızdan Emekli Öğretmen Durmuş Ali Özbek’in bu alanda yayınevimizin bastığı üçüncü kitaptır. Ermenek Efsaneleri kitabıyla Ermenek, Başyayla, Sarıveliler merkez ve köylerinden bugüne kadar yayınlanmamış 58 efsane ve efsaneye bağlı destanın (şiir) yer aldığı okunacak değerde bir kitap ortaya çıkmıştır. Yazarımız ı tebrik eder, Taşeli yöremiz için hayırlı olmasını dileriz.” dedi.

 

İnternet üzerinden yaygın bir şekilde satışa sunulan kitaba ulaşmak için yazarın e-posta adresinden (durmusaliozbek@hotmail.com) ve yazarın telefonundan, (whatsapp) 0535 544 97 67 numaradan istekte bulunarak ptt kargo ile “ERMENEK EFSANELERİ” kitabına sahip olabilirsiniz.

“ERMENEK EFSANELERİ” kitabının fiyatı 40 TL. olarak belirlenmiş olup, internetten istekte bulunanlar ptt kargo ücretini kendileri ödeyebilecekleri gibi istekleri doğrultusunda kargo dahil 45 TL. EFT ederlerse kitap ivedi şekilde adreslerine gönderileceği ifade edildi.

İstekte bulunacak okurlar yazarın iletişim adresine kendi adres ve telefon numaralarını yazmaları gerekir.

 

Durmuş Ali ÖZBEK

Tel + Whatsapp: 0535 544 97 67

E-Posta: durmusaliozbek@hotmail.com

İBAN: TR 4000 0100 1916 3591 0274 5011

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.