Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERMENEK BELEDİYESİ GENÇLERİN YANINDA

14.01.2022 - 18:03, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1365+ kez okundu.
 

ERMENEK BELEDİYESİ GENÇLERİN YANINDA

Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada; ''Ermenek Belediyesi olarak, sporun her branşında gençlerimize ve sporcularımıza destek olacağız. Karaman’da yapılan Okullar arası Kick Boks ve Güreş Müsabakasın da şampiyon olan ve dereceye giren gençlerimiz çok kıymetli hocaları ile ziyarette bulundular. Belediyemiz Spor Kulübümüz çatısı altında; futbol, kick boks, güreş, atletizm ve diğer spor branşları ile görsel ve sanatsal konuların da eğitim vererek Ermenek Belediyesi olarak Öğrencilerimize Maddi ve manevi her konuda  desteklemeye devam edeceğiz. Şampiyonlarımıza, hocalarına, ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.''denildi.

Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada;

''Ermenek Belediyesi olarak, sporun her branşında gençlerimize ve sporcularımıza destek olacağız. Karaman’da yapılan Okullar arası Kick Boks ve Güreş Müsabakasın da şampiyon olan ve dereceye giren gençlerimiz çok kıymetli hocaları ile ziyarette bulundular.
Belediyemiz Spor Kulübümüz çatısı altında; futbol, kick boks, güreş, atletizm ve diğer spor branşları ile görsel ve sanatsal konuların da eğitim vererek Ermenek Belediyesi olarak Öğrencilerimize Maddi ve manevi her konuda  desteklemeye devam edeceğiz.
Şampiyonlarımıza, hocalarına, ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.''denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.