Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ermenek Belediye Başkanı Atila ZORLU'nun Merhum DR: Ahmet KELEŞOĞLU'nun vefatının 7. yıl dönümü Mesajı

14.01.2022 - 13:21, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1502+ kez okundu.
 

Ermenek Belediye Başkanı Atila ZORLU'nun Merhum DR: Ahmet KELEŞOĞLU'nun vefatının 7. yıl dönümü Mesajı

Başkan Zorlu yaptığı açıklamada;''Beyefendiliği, Yöneticiliği, İlkeleri ve hizmet verdiği sektörlerin gelişimine yaptığı katkılarla, Hepimize örnek olan Eğitim Gönüllüsü, Hayırsever İş Adamı, Merhum DR. Ahmet Keleşoğlu'nun Vefatının 7. Yılında  Saygı ve Rahmetle anıyoruz. Mekanı Cennet Olsun.''dedi. Atila ZORLU / Ermenek Belediye Başkanı

Başkan Zorlu yaptığı açıklamada;''Beyefendiliği, Yöneticiliği, İlkeleri ve hizmet verdiği sektörlerin gelişimine yaptığı katkılarla, Hepimize örnek olan Eğitim Gönüllüsü, Hayırsever İş Adamı, Merhum DR. Ahmet Keleşoğlu'nun Vefatının 7. Yılında  Saygı ve Rahmetle anıyoruz. Mekanı Cennet Olsun.''dedi.
Atila ZORLU / Ermenek Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.