Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERMENEK BELEDİYE BAŞKANI ATİLA ZORLU’nun YENİ YIL MESAJI

31.12.2021 - 15:40, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2155+ kez okundu.
 

ERMENEK BELEDİYE BAŞKANI ATİLA ZORLU’nun YENİ YIL MESAJI

Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu yaptığı açıklamada; ''Hayata dair acı ve tatlı olaylarını, sevinçleri ve hüzünlerini birlikte paylaştığımız 2021 yılını geride bırakarak, yeni umutlarla 2022 yılına hep birlikte adım atıyoruz. Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir. Temennimiz; 2022 yılının öncelikle tüm dünyaya dostluk ve barış getirmesi, her nerede yaşanırsa yaşansın tüm acıların sona ermesi, ilçemizin, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesidir. Bu vesileyle başta hemşerilerimin, mesai arkadaşlarımın, milletimizin yeni yılını en içten duygularla kutluyor, 2022 yılının #Ermenek’imize, ülkemize ve tüm insanlığa başta sağlık olmak üzere barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.''dedi.
Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu yaptığı açıklamada;
''Hayata dair acı ve tatlı olaylarını, sevinçleri ve hüzünlerini birlikte paylaştığımız 2021 yılını geride bırakarak, yeni umutlarla 2022 yılına hep birlikte adım atıyoruz.
Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir. Temennimiz; 2022 yılının öncelikle tüm dünyaya dostluk ve barış getirmesi, her nerede yaşanırsa yaşansın tüm acıların sona ermesi, ilçemizin, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesidir.

Bu vesileyle başta hemşerilerimin, mesai arkadaşlarımın, milletimizin yeni yılını en içten duygularla kutluyor, 2022 yılının #Ermenek’imize, ülkemize ve tüm insanlığa başta sağlık olmak üzere barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.