Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEPREM SİMÜLASYON EĞİTİM TIRI ERMENEK’TE

21.10.2021 - 16:02, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2001+ kez okundu.
 

DEPREM SİMÜLASYON EĞİTİM TIRI ERMENEK’TE

2021 Yılının Türkiye Afet Eğitim Yılı olarak ilan edilmesiyle İlçemizde vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesi adına Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı bünyesinde bulunan Deprem Simülasyon Eğitim Tırı bugün ilçemize kuruldu. İlçemiz Otogar’ına kurulan Simülasyon tırında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü eğitim uzmanları tarafından öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın Afet sırasında neler yapılabileceği, Afete karşı ilk ve doğru davranış şekillerinin nasıl olacağı konusunda bilgiler verildi. Deprem Simülasyon Eğitim Tırını İlçe Kaymakamı Hacı Osman Hökelekli, Sarıveliler Kaymakamı Ayşegül Efe, İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır, Belediye Başkanı Atila Zorlu, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy, Adli Yargı Komisyon Başkanı Burak Dinç, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Aynur ile ziyaret ederek bilgiler aldılar. Simülasyon tırı bugün saat 17:00 ye kadar ilçemizde eğitim vermeye devam edecektir. Muhabir - Huseyin Boztoprak  
2021 Yılının Türkiye Afet Eğitim Yılı olarak ilan edilmesiyle İlçemizde vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesi adına Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı bünyesinde bulunan Deprem Simülasyon Eğitim Tırı bugün ilçemize kuruldu.
İlçemiz Otogar’ına kurulan Simülasyon tırında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü eğitim uzmanları tarafından öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın Afet sırasında neler yapılabileceği, Afete karşı ilk ve doğru davranış şekillerinin nasıl olacağı konusunda bilgiler verildi.
Deprem Simülasyon Eğitim Tırını İlçe Kaymakamı Hacı Osman Hökelekli, Sarıveliler Kaymakamı Ayşegül Efe, İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır, Belediye Başkanı Atila Zorlu, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy, Adli Yargı Komisyon Başkanı Burak Dinç, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Aynur ile ziyaret ederek bilgiler aldılar.

Simülasyon tırı bugün saat 17:00 ye kadar ilçemizde eğitim vermeye devam edecektir.

Muhabir - Huseyin Boztoprak

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.