Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELDİ

18.08.2021 - 15:22, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1434+ kez okundu.
 

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELDİ

TOKİ bölgesine götürülmek üzere Meydan Mahallesi Tol Medrese caddesinde yapılan çalışmalar sonrası bozulan ve çöken yollar için belediyeden açıklama geldi
Ermenek Belediyesinin yaptığı açıklamada;''Belediyemiz Fen İşleri ekipleri, Enerya tarafından başlatılan çalışmalar doğrultusunda TOKİ bölgesine götürülmek üzere Meydan Mahallesi Tol Medrese caddesinde yapılan çalışmalar sonrası bozulan ve çöken yerlerde yolun oturmasıyla birlikte rotmiks malzeme kaplama çalışmaları devam etmektedir. Yapılan çalışmalardan dolayı Enerya Karaman Gaz Dağıtım A.Ş. ve Kent Gaz Firmaları adına; tüm vatandaşlarımızdan kazı çalışmaları sırasında çevreye verilen rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.''denildi.
TOKİ bölgesine götürülmek üzere Meydan Mahallesi Tol Medrese caddesinde yapılan çalışmalar sonrası bozulan ve çöken yollar için belediyeden açıklama geldi

Ermenek Belediyesinin yaptığı açıklamada;''Belediyemiz Fen İşleri ekipleri, Enerya tarafından başlatılan çalışmalar doğrultusunda TOKİ bölgesine götürülmek üzere Meydan Mahallesi Tol Medrese caddesinde yapılan çalışmalar sonrası bozulan ve çöken yerlerde yolun oturmasıyla birlikte rotmiks malzeme kaplama çalışmaları devam etmektedir.

Yapılan çalışmalardan dolayı Enerya Karaman Gaz Dağıtım A.Ş. ve Kent Gaz Firmaları adına; tüm vatandaşlarımızdan kazı çalışmaları sırasında çevreye verilen rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.''denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.