Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BELEDİYE BAŞKANI ATİLA ZORLU’NUN #ANNELER GÜNÜ MESAJI

09.05.2021 - 11:52, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 1996+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANI ATİLA ZORLU’NUN #ANNELER GÜNÜ MESAJI

Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülmeyen, tarifi imkânsız dünyadaki en yüce duygulardan birisidir.  Feragat ve fedakârlığın timsali olan annelerimiz hayatımız boyunca rehberimiz, eğitimcimiz ve zorlu hayat yolculuğumuzda kutup yıldızımızdır. Onlara layık birer evlat olmak, onları mutlu etmek ve onlara hak ettikleri değeri vermek biz evlatlar olarak en büyük vazifemizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla eli öpülesi başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin #Anneler Günü’nü kutluyor, hepsine ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunuyorum.  Atila Zorlu – Ermenek Belediye Başkanı

Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülmeyen, tarifi imkânsız dünyadaki en yüce duygulardan birisidir. 

Feragat ve fedakârlığın timsali olan annelerimiz hayatımız boyunca rehberimiz, eğitimcimiz ve zorlu hayat yolculuğumuzda kutup yıldızımızdır. Onlara layık birer evlat olmak, onları mutlu etmek ve onlara hak ettikleri değeri vermek biz evlatlar olarak en büyük vazifemizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla eli öpülesi başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin #Anneler Günü’nü kutluyor, hepsine ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 

Atila Zorlu – Ermenek Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.