Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ

07.02.2022 - 18:07, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2462+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ

İlçemizde Ermenek Şoförler Odası  Genel kurulu yapıldı. Ermenek Belediyesi Sinema salonunda yapılan genel kurulda başkanlık için 2 aday yarıştı. Seçim sonunda mevcut başkan Mustafa CİVİL'in listesi 118, Mehmet ÖZEL'in listesi 41, oy aldı. Güven tazeleyen CİVİL yaptığı konuşmada seçime katılan tüm üyelere teşekkür etti. Bunun bir hizmet yarışı olduğunu ifade eden CİVİL, şunları kaydetti: "Bu yarışta aday olan listelerdeki tüm arkadaşlarımızın niyetleri iş arkadaşlarımıza ve bölgemize hizmet etmek. Bu bir seçim. Bir liste kazanacak. Ben herkese teşekkür ediyorum. Seçim şu an itibarıyla bitmiştir. Artık hizmet zamanı."dedi.

İlçemizde Ermenek Şoförler Odası  Genel kurulu yapıldı.
Ermenek Belediyesi Sinema salonunda yapılan genel kurulda başkanlık için 2 aday yarıştı. Seçim sonunda mevcut başkan Mustafa CİVİL'in listesi 118, Mehmet ÖZEL'in listesi 41, oy aldı.
Güven tazeleyen CİVİL yaptığı konuşmada seçime katılan tüm üyelere teşekkür etti.
Bunun bir hizmet yarışı olduğunu ifade eden CİVİL, şunları kaydetti:
"Bu yarışta aday olan listelerdeki tüm arkadaşlarımızın niyetleri iş arkadaşlarımıza ve bölgemize hizmet etmek. Bu bir seçim. Bir liste kazanacak. Ben herkese teşekkür ediyorum. Seçim şu an itibarıyla bitmiştir. Artık hizmet zamanı."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.