Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN ÇAYIRDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

09.05.2021 - 13:08, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:23 2288+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÇAYIRDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Peygamber Efendimizin 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' hadis-i şerifiyle payelendirdiği anne sevgisi dünyadaki en değerli sevgidir. Bedeninde can bularak başladığımız hayattaki en büyük dayanağımız, sığındığımız en güvenli limanımız, yolumuzu her daim duâsıyla aydınlatanımız başımızın tâcı Analarımız... Ebediyete intikal etmiş ve hayatta olan ve bilhassa kahraman şehit Annelerinin ve ruhu analık duygusu ile dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler gününü kutluyorum. Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup ÇAYIR

Peygamber Efendimizin 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' hadis-i şerifiyle payelendirdiği anne sevgisi dünyadaki en değerli sevgidir.

Bedeninde can bularak başladığımız hayattaki en büyük dayanağımız, sığındığımız en güvenli limanımız, yolumuzu her daim duâsıyla aydınlatanımız başımızın tâcı Analarımız...

Ebediyete intikal etmiş ve hayatta olan ve bilhassa kahraman şehit Annelerinin ve ruhu analık duygusu ile dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler gününü kutluyorum.

Karaman İl Genel Meclisi Başkanı

Eyyup ÇAYIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilermenekgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.